... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
BMino napísal:
nebud si taky isty![]()
heroe napísal:hlavne to sem napíšte, tiež by som došiel kuknúť, len ja potrebujem veľa veľa fušovať aby bolo aspoň z polovice tak pekné ako speedyho
el salvadore napísal:Chalani, chcem sa spytat na tie rampy o ktorych bola rec na prvych fotkach tejto temy. Vidim ze to mate len tie stojany a na tom forstu polozenu. Ake je to vysoke? pocitam ze max. tak 30 cm... Menite tak aj olej? Zaujmalo by ma ci je to dobry napad resp. ci vsetok z vane vytecie ked je to tak nahnute, resp. aku max. vysku tej rampy by ste odporucili aby bol naklon co najmensi. Alebo sa na to rovno vykaslat a dat to na zdvihak/jamu?
vdaka
MT-SPEEDY napísal:Na fotkach su tie rampy na minimalnej vyske. Maximum je tusim okolo 50cm. Uz sa velmi dlho nefusovalo, pretoze na to nejak neostava cas, takze v ramci setrenia casom nechavam olej menit vo Forstingeri...
BMino napísal:to ma reraz, je mala sanca, ze ak to skocilo samo tak by ju neurvalo, ako sa to prejavuje?
heroe napísal:ts ts ts a na mna nemate cislo alebo co?
Avenger napísal:
nemaju to su sukromnicimy si spravime vlastny fuserklub taky ,ze budou koukat i zapadni evrope
heroe napísal:Teraz od 1.-4.11. budem doma, neskočíme na nejakú kaveju? Pokecať trošken, už som Vás dlho nevidel, čas a miesto neriešim. Akurát v nedeľu radšej nie lebo to už balím veci na východ, teda tam moc času nebudem mať.