... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:Helldiver napísal:Disponuje vas fuser klub vymozenostou zvanou stahovak pruzin?
Alebo aspon poradte, kde to pozicat, je to surne, zajtra by som uz ten novy podvozok strasne rad hodil na auto.
noooo to budem potrebovat aj jatreba zavolat bavoraka009 on to stahuje rucne
Akoze chytí a stiahne?Ty koksoooo
jj ma silne zapastiasypacka
Helldiver napísal:Disponuje vas fuser klub vymozenostou zvanou stahovak pruzin?
Alebo aspon poradte, kde to pozicat, je to surne, zajtra by som uz ten novy podvozok strasne rad hodil na auto.
BlackMW napísal:qa, naco su tu dve temy na toto iste v rovnakej sexcii ?
balino napísal:zakazte goosovi robit prispevky lebo nestiham listovat
GOOSE528 napísal:balino napísal:zakazte goosovi robit prispevky lebo nestiham listovat
Co nestihas listovat?!Zakazte Balinovy listovat lebo nestiha
![]()
![]()
Ved nepisem ziadne voloviny ale aspon k veci :) Neboj uz mi dosli napady :)
GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:Helldiver napísal:Disponuje vas fuser klub vymozenostou zvanou stahovak pruzin?
noooo to budem potrebovat aj jatreba zavolat bavoraka009 on to stahuje rucne
Akoze chytí a stiahne?Ty koksoooo
jj ma silne zapastiasypacka
Lepsia sypacka do svalov ako nalievacka do brucha![]()
![]()
Helldiver napísal:A jak si vyriesil ten cap co spaja rameno a Mcpherson a cap riadenia ak sa mozem spytat? normalne si to odjebal kladivom, alebo si pouzil spesl vercajk (vytlacovak capov)? teda aspon predpokladam, ze E39 ma podobnu prednu napravu ako E30... Lebo ja som dneska Zhodil vpredu koleso, ze ked zvladnem zadokvymenit, tak urcite aj predok, ale neni to take jednoduche, pravdupovediac ma zastavilo odmontovanie brzdica, cize hned prva vec- ale to som nastriekal WD40, tak to snad zajtra povoli, len potom su tam tie capy a tie skutocne nechcem znicit...