... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:GOOSE528 napísal:Ked nam vezmu garaz tak budeme chodit do mojej a basta!!! :) Ja mam aj krytu takze ANI DAZ ANI SNEH, BA CI PALBA Z DIEL, NEZASTAVI FUSER KLUB ZIADEN NEPRIATEL!!!
nooo to uz je slovo do bytkyeste keby si tam mal jamu
GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:Ked nam vezmu garaz tak budeme chodit do mojej a basta!!! :) Ja mam aj krytu takze ANI DAZ ANI SNEH, BA CI PALBA Z DIEL, NEZASTAVI FUSER KLUB ZIADEN NEPRIATEL!!!
sakraaaa zabudol som ju tam nainstalovat
jama bohuzial nieje. Ale vzhladom na to ze je to v garazovom komplexe da sa tam fušovať aj v zime. Mam aj stojany na vanicky (osvetlenie ved ty to urcite poznas) samozrejme aj s vanickami :) Ziaden sneh, ziaden dazd, ziaden vietor, ziadna tma
balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:Ked nam vezmu garaz tak budeme chodit do mojej a basta!!! :) Ja mam aj krytu takze ANI DAZ ANI SNEH, BA CI PALBA Z DIEL, NEZASTAVI FUSER KLUB ZIADEN NEPRIATEL!!!
jama bohuzial nieje. Ale vzhladom na to ze je to v garazovom komplexe da sa tam fušovať aj v zime. Mam aj stojany na vanicky (osvetlenie ved ty to urcite poznas) samozrejme aj s vanickami :) Ziaden sneh, ziaden dazd, ziaden vietor, ziadna tma
este povedz ze to je v petrzke a zabijem ta!
GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:Ked nam vezmu garaz tak budeme chodit do mojej a basta!!! :) Ja mam aj krytu takze ANI DAZ ANI SNEH, BA CI PALBA Z DIEL, NEZASTAVI FUSER KLUB ZIADEN NEPRIATEL!!!
Hehe preco?Nieje to v petrzalke ale v Novom meste. Blízko racianskeho mýta
balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:Ked nam vezmu garaz tak budeme chodit do mojej a basta!!! :) Ja mam aj krytu takze ANI DAZ ANI SNEH, BA CI PALBA Z DIEL, NEZASTAVI FUSER KLUB ZIADEN NEPRIATEL!!!
Hehe preco?Nieje to v petrzalke ale v Novom meste. Blízko racianskeho mýta
no mas stastie!tak to je v poho...lenze my vusujeme celu noc kto tam bude snami? :)
balino napísal:to sa mi paci hehe vsetci sme zodpovedni tak sup sup rozmnozit klucea neze sa tam bude vjac trtkat ako robit
BlackMW napísal:no ked uz chcete pochovavat tak mozte v sobotu dojst pochovat tu garaz..
budem velmi rad ak pre nu vykopete jamu 3x1x1.5 metra rovno pod nou
budeme mat jamu na auto![]()
no ale problem je ze ju mam iba prenajatu a je na predaj..
nastastie je pozemok nevysporiadany a kcu za to taku palku ze to tak skoro nikto nekupi..
problemy co spominal balino sa tykaju inych veci, mojho byvanja
a druhej garaze ktoru mam za lacno a za lacno je aj na predaj
tak furt niekto otravuje a chodi ju pozerat..
GOOSE528 napísal:balino napísal:za kolko?zeby som ju kupil?l
Inac Balino, vsimol si si ze mame rovnaky datum zalozenia nicku?15teho?
ja len tak :)
balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:za kolko?zeby som ju kupil?l
Inac Balino, vsimol si si ze mame rovnaky datum zalozenia nicku?15teho?
ja len tak :)
no ale ty si 3mesiace oneskoreny