... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
SmartBastard napísal:Heh dobre bolo, bordel mi az tak nevadil, kedze som sa hlavne potreboval naucit trat ... nabuduce urcite idem
Tu je kratky zostrih zo vcera
blesk napísal:+-2:46 neni tak spatne na prvy krat. (bol si prvy krat ak sa nemylim?) zvuk som predpokladal ze bol k nicomu. Ja som rovnako uvazoval v Nedelu a transponder nebral (bol som po vyse roku prvy krat a s novym autom) V nedelu bola vymakana premavka inak-malo to svoje caro:-) az na tu premotivovanu modro bielu Fabiu s vyfukom v strede co viacerych ohrozovala (chalan sa trosku zabudol ze nie je na zavode ale ze su volne jazdy)
maiki napísal:kde si mal tu kameru? v narazniku? je to ta go pro??
SmartBastard napísal:Bohuzial tam moc zvuk motora nebolo pocut kvoli vysokym rychlostiam, nabuduce pouzijem vodotesny obal, potom tam hadam ten vzduch nebude tak hucat.
Nemal som v aute tu vecicku na meranie casu (nechcel som sa hecovat), ale podla videa som pozeral predposledne kolo - 2:46.4 (presne na frame to iste miesto na cielovej). Kamarat tam jazdil v piatok na rovnakom aute a predpokladam, ze mal tak o 20sec lepsi cas :)
M3driver napísal:
Zdeno vraj jazdil 2:50, takze
o +-20sec lepsi cas jazdi chalan na Z4M na semislick-och
Duplo napísal:
Zdeno jazdil Race Taxi a v ramci moznosti a podmienok, ktore mal je to uplne v pohode.
Martin Mazik na modrom Z4M a Pilot Sport Cupoch jazdi 2:35 co je na seriove vozidlo velmi slusny cas.
Duplo napísal:V utorok 23.8 su volne jazdy 18:00 - 20:00. Budem tam so zakaznikom na Caterhamoch. Bolo by fajn ak by ste sa znova pridali.
Teoreticky vieme spolocne vymysliet aj nieco exkluzivnejsie ako kruzenie na okruhu - povedzme malu BMW Trophy v ramci volnych jazd.
Poskytnem vecne ceny
Duplo napísal:
Zdeno jazdil Race Taxi a v ramci moznosti a podmienok, ktore mal je to uplne v pohode.
Martin Mazik na modrom Z4M a Pilot Sport Cupoch jazdi 2:35 co je na seriove vozidlo velmi slusny cas.
SmartBastard napísal:Alebo mam ist rovno do druhej sady diskov a dat si na to Michelin Pilot Sport Cup?
SmartBastard napísal:Alebo mam ist rovno do druhej sady diskov a dat si na to Michelin Pilot Sport Cup?
dodoIPD napísal:
Toto.
Inac ja by som rad dosiel, ale som na dovolenke.
Som rad ze som vyriesil cierny dym z auta, nakoniec to nebol olej ale to jak som menil koncak vyfuku a boli to sadze vnutry ktore sa po zohriati pluli von.