... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Neyls napísal:mal si auto na klubovom parkovisku? Ja teda chodim uz vela rokov a nikdy ziadny problem. Ci uz kamosi alebo ja
Noooooo akcia super , spoznal som vela super ľudí nuž len škoda ze som to obsiahol a niekto mi presol s kľúčom po aute a spravil mi skrabanec po celej soferovej strane, ešte že som nestihol dat tu fóliou po celom aute nechápem to co su to dnes za ľudí a nemam any neak výrazne auto úplne obyčajne .....
kačo napísal:mal si auto na klubovom parkovisku? Ja teda chodim uz vela rokov a nikdy ziadny problem. Ci uz kamosi alebo ja
Adam_BA napísal:
presne pre toto som tam neišiel...a nepojdem ani budúci rok...jebem na to aby som išiel na "najväčší tuning zraz na slovensku" a dva dni sa strachoval o to, aby mi auto ostalo v celku...
HAZARD napísal:Ked to.s.tym strachom prezil boris tak ty nemozes mat problem.bolo fajn a netusil som ake spiace moznosti moze mat 36 coupe...len skoda tych uchilov co chodia nakukat ako iny spia v aute ze majdo
HAZARD napísal:Ked to.s.tym strachom prezil boris tak ty nemozes mat problem.bolo fajn a netusil som ake spiace moznosti moze mat 36 coupe...len skoda tych uchilov co chodia nakukat ako iny spia v aute ze majdo
Adam_BA napísal:chembos vôbec netvrdím, že som super....
ak chceš rýpať, nájdi si inú obeť..
M3driver napísal:uz 2 roky sa ukecavam ze znova pojdem, ale vzdy ma odradi prave to, ze zakazdym som si doniesol nieco na aute...![]()
nemyslim ze je v silach kohokolvek to ustrazit mimo vlastneho majitela, ale potom to zase straca zmysel ist tam na noc aby sa clovek bal o auto a sedel len pri nom... bohuzial toto sa nezmeni nech sa snazi kto chce ako chce! inak to byvala super akcia zo super partou