... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maiki napísal:ja tam nejdem a minuly rok mi stacilo... nie je to "len tak" a popravde cakal som aspon "dakujem", za to co sme si tam odrobili... takze nemam moc chut ist do toho znova...
maiki napísal:ja tam nejdem a minuly rok mi stacilo... nie je to "len tak" a popravde cakal som aspon "dakujem", za to co sme si tam odrobili... takze nemam moc chut ist do toho znova...
Pežot napísal:Moc masová akcia ... ja tiež nepôjdem.
Adam_BA napísal:ja tiež nejdem, jedna vec je, že v piatok mám nočnú a v sobotu bude dospávať a druhá vec je, že minulý rok ma to tam úplne odradilo...organizácia caratu úplne naprd, hajzlov málo, kopec najebancov, čo kamošovi odjebali spätné zrkadlo a poškriabali celé dvere...no ja tam riskovať nejdem...
Adam_BA napísal:kopec najebancov, čo kamošovi odjebali spätné zrkadlo a poškriabali celé dvere...no ja tam riskovať nejdem...
vreco napísal:ak je treba pomôcť s postavaním parkoviska tak kľudne aj ja prídem s plným autom chlapov od pol jednej. ale ďalšie organizačné veci mňa obchádzajú
maiki napísal:pozri si tuto temu , tam sme prebrali snad vsetko vratane chembosovho klaknuteho motoru![]()
![]()
na str. 19 je aj nakres, no nakoniec sme to mali tak, ze bolo po obvode, a vnutri este dva dvojrady aut, v strede stan, okolo neho auta a male "VIP" parkovisko dodatocne ohradene pre M modely
zrazy-a-stretnutia/24-25-6-2011-14-00-pn-carattuningparty-t46828-270.html
chembos napísal:
btw, klubovy stan nema asi nikto zaujem doniest?? z tych ludi co ho mozu??? ak to teda tu citaju, uvazujem nad tym ze by som sa on postaraltak ako minuli rok
![]()
![]()