vcerajsi prijemny vecer takmer pokazili zabky...hned za danubiou vyskocili s tym svojim star wars mecom a uz som isiel, fukat, vsetky doklady od auta, folie, kontrola rozmerov pneumatik, lekarnicky a vesty...a na posledom si zgustli...niekde mi musela vypadnut lebo ju mam vzdy vo dverach a zrau nikde...zacali mi vysvetlovat jak je dolezite mat vestu a aj ked som im 2x povedal ze ja sa s nimi vobec nehadam tak stale tu svoju si isli...a ze za 50,-

kajacne som sa pozrel ci to myslia vazne tak hodili sumu 20,-...otvorim penazenku kde este tisic blockov z dovolenky a nasiel som jedine 15,- EUR...chvilu na mna pozerali, na seba, dali doklady a poslali domov
celu dobu sme si tu kontrolu vychutnavali pri vyfukovych (ne)splodinach - pani su asi gurmani...a pohynal som sa najtichsie ako som len vedel takze som od nich odchadzal asi 10km/h az kym som ich nemal mimo dohladu
inak miso_525d kde si bol? som potreboval nieco s tebou prebrat a ked si sa ani o 23:40 neukazal, stratil som nadej a isiel som domov...ked sa nad tym zamyslim tak som skoro platil pokutu kvoli tebe