palec hore pre vaše zrazy dnes som len prefrecal cez BA a zrovna som okolo cca nieco po 20 zastavil na omv a tam kukam jedno bmw za druhym skoda ze sa nevie nieco podobne zorganizovat aj v TN...
zvuk máš parádny, vždy keď to počujem tak normálne mi po hlave behajú myšlienky že odrežem zadný tlmič
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
ty sa tiez nestrachuj, ked si v stredu odchadzal tak som na tvoj tvuk tiez zlozil kompliment. Ber to tak, ze mas civilne daily car, k tomu by sa ramus nehodil. A ani k tej tvojej "Individual gun bullet" vybave by to neslo
mezdi 2000-3000 je počuť že niečo pod tou kapotou je ale pod a nad tým je to vysávač no . . . na babe som počul auto užívateľa hyde21 tak odvtedy nemôžem ani spať dierka vo dverách sa zíde ako odvetrávanie a sedačky by som rád vymenil keby sa dali zohnať e38 contourseats v béžovej farbe ale hľadám pomaly pol roka a nič
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
v PL som videl jednu sadu contourseats a dokonca v béžovej farbe, ale v takom úbohom stave že by na ne trebalo minúť ďalších 500€ aby boli použiteľné, vyzerajú akoby stáli 2roky na smetisku