... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
GOOSE528 napísal:fuuuu ta prva fotkaaaaaa![]()
Inac ta ciernovlasa tancovala rozne!!! Uplne hrozne!!! Nechapem ako ju tam mohli
luciq napísal:a jaaaaa si myslim, ze kazdy nech si tancuje jak vie .. ja ked idem tancovat tak sa idem predovsetkym odreagovat a mam uplne na salame co si kdo mysli o tom .. a uplne neznasam cumilov ... co si dojde sadnut na prdel a cumet jak ja tancujem, a potom to rozoberat ze ci tancujem dobre alebo zle ..
balino napísal:luciq napísal:a jaaaaa si myslim, ze kazdy nech si tancuje jak vie .. ja ked idem tancovat tak sa idem predovsetkym odreagovat a mam uplne na salame co si kdo mysli o tom .. a uplne neznasam cumilov ... co si dojde sadnut na prdel a cumet jak ja tancujem, a potom to rozoberat ze ci tancujem dobre alebo zle ..
no lucka len tie baby su tam GO GO tanecnice takze mali by vediet tancovat hehe ale hente dve len mavaju stale rovnako rukami...jedine naco sa da kukat su len tie ritky![]()
luciq napísal:a jaaaaa si myslim, ze kazdy nech si tancuje jak vie .. ja ked idem tancovat tak sa idem predovsetkym odreagovat a mam uplne na salame co si kdo mysli o tom .. a uplne neznasam cumilov ... co si dojde sadnut na prdel a cumet jak ja tancujem, a potom to rozoberat ze ci tancujem dobre alebo zle ..
KatuskaBMW napísal:GUZINO528 napísal:Spytam spytam :) Ale asi minimalne bude lebo uz sa kamaratia s Katusik vo velkom a to uz je len otazka casu kedy to tu zacnu zapratavat prispevkami spolocne
jasnééééé :) šak už máme na seba čísla už len čakáme na nejakp dobrú párty a ideme to roztočiť..možno tento víkend.. :)
GUZINO528 napísal:KatuskaBMW napísal:GUZINO528 napísal:Spytam spytam :) Ale asi minimalne bude lebo uz sa kamaratia s Katusik vo velkom a to uz je len otazka casu kedy to tu zacnu zapratavat prispevkami spolocne
jasnééééé :) šak už máme na seba čísla už len čakáme na nejakp dobrú párty a ideme to roztočiť..možno tento víkend.. :)
Cize na vikend si uz nemusim robit program?
KatuskaBMW napísal:GUZINO528 napísal:KatuskaBMW napísal:GUZINO528 napísal:Spytam spytam :) Ale asi minimalne bude lebo uz sa kamaratia s Katusik vo velkom a to uz je len otazka casu kedy to tu zacnu zapratavat prispevkami spolocne
nemusíš...ale ked ceš pod s namaja ju zoberem von s babami sa ide piť žiť :) ked ceš pod s nama..
GUZINO528 napísal:KatuskaBMW napísal:GUZINO528 napísal:KatuskaBMW napísal:GUZINO528 napísal:Spytam spytam :) Ale asi minimalne bude lebo uz sa kamaratia s Katusik vo velkom a to uz je len otazka casu kedy to tu zacnu zapratavat prispevkami spolocne
nemusíš...ale ked ceš pod s namaja ju zoberem von s babami sa ide piť žiť :) ked ceš pod s nama..
Ved tak som to aj myslel ze idem aj ja...Pocuj ked bude pit tak ta zbijem! Ne ze jej nanutite daco jasne?!
Musis na nu davat pozor ok? Ziadne voloviny...