... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Xader napísal:Tak kto ide ?V nedelu o 11:00 stretko ...
KDE ?
Mate niekto moznost zohnat kuzely ? spravime si drahu a vyblaznime sa
Ak chcete super jedlo , tak v Malackach viem o jednej super kolibe - dobre jedlo , len to je trochu drahsie , ale nazerete sa tak , ze potom kazdy hrbolec na ceste je "bolestivy" pre zaludok
armando napísal:tak podla vsetkeho pojdem aj ja, sice robim v noci zo soboty na nedelu ale ja to nejak zvladnem. Pevne verim, ze v piatok tu uz bude aj miesto stretnutia
. Chcel som zobrat aj kuzele ale mame kurva pruser v robote, takze som momentalne rad, ze som rad
. Ale uz sa na vas tesim
BlackMW napísal:armando napísal:tak podla vsetkeho pojdem aj ja, sice robim v noci zo soboty na nedelu ale ja to nejak zvladnem. Pevne verim, ze v piatok tu uz bude aj miesto stretnutia
. Chcel som zobrat aj kuzele ale mame kurva pruser v robote, takze som momentalne rad, ze som rad
. Ale uz sa na vas tesim
mohli by sme aj v sobotu v noci ta prist kuknut..
kolona bavorakov na cele s S4 a kto ju predbehne dostane pokutu
armando napísal:BlackMW napísal:armando napísal:tak podla vsetkeho pojdem aj ja, sice robim v noci zo soboty na nedelu ale ja to nejak zvladnem. Pevne verim, ze v piatok tu uz bude aj miesto stretnutia
. Ale uz sa na vas tesim
robim vo vnutri cize von ani nepachnem :))), mimo to momentalne S4 nemame, je na urcitom mieste koli kontrole lebo mame pruser na oddeleni
Xader napísal:armando napísal:BlackMW napísal:armando napísal:tak podla vsetkeho pojdem aj ja, sice robim v noci zo soboty na nedelu ale ja to nejak zvladnem. Pevne verim, ze v piatok tu uz bude aj miesto stretnutia
. Ale uz sa na vas tesim
robim vo vnutri cize von ani nepachnem :))), mimo to momentalne S4 nemame, je na urcitom mieste koli kontrole lebo mame pruser na oddeleni
Inak co bola ta kolizia na D2 - ten kamion a priotraveni policajti ... snad si tam nebol![]()
v nedelu dojdi , ved policajti su neznicitelni
armando napísal:tak podla vsetkeho pojdem aj ja, sice robim v noci zo soboty na nedelu ale ja to nejak zvladnem. Pevne verim, ze v piatok tu uz bude aj miesto stretnutia
. Ale uz sa na vas tesim
BAVORAK009 napísal:Xader napísal:Heeeeeeeelp , mam mrtvu spojku![]()
snad este zvladne tu nedelu nejako
Xader co si stvaral ze ti odysla spojka???