... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:Xader napísal:warum ?vytiahnut blatniky , streknut a ides , nie ???
no vytiahnut to njeje take lahke ako som si myslel....treba to vyvarat a atd 8litrov+lak + sada podloziek 2litre na ktoru sa caka 3tyzdne...a to cakam este na predny naraznik a poistne sroby...idem predat moje zdrave zuby njekej babke
BAVORAK009 napísal:balino napísal:Xader napísal:warum ?vytiahnut blatniky , streknut a ides , nie ???
no vytiahnut to njeje take lahke ako som si myslel....treba to vyvarat a atd 8litrov+lak + sada podloziek 2litre na ktoru sa caka 3tyzdne...a to cakam este na predny naraznik a poistne sroby...idem predat moje zdrave zuby njekej babke
Nechces moje sedemnastky![]()
![]()
zatial su len 3kusy
BAVORAK009 napísal:balino napísal:Xader napísal:warum ?vytiahnut blatniky , streknut a ides , nie ???
Nechces moje sedemnastky![]()
![]()
zatial su len 3kusy
Xader napísal:Uz som nachystal aj kameru na DVDpotom skusim video nejako upravit v kompe, aby sme mali aj nejaku pamiatku
Xader napísal:A co som ja ?ja s tym neviem robit
Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:A co som ja ?ja s tym neviem robit
sak ani ja
Tak mi daj chvilu nech sa to naucim a potom si zapnem aj to ICQ
...v akom to mas formate ?
balino napísal:Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:A co som ja ?ja s tym neviem robit
sak ani ja
Tak mi daj chvilu nech sa to naucim a potom si zapnem aj to ICQ
...v akom to mas formate ?
tusim mov...take ake som ti posielal...tento ma 131mb a na youtube sa moze dat len do 100mb...