... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Diablo napísal:LuCKy napísal:Diablo napísal:...Ináč zraz bez šprintov a podobných vecí nie je to pravé orechové, som sa dnes presvedčil.
Trošku Ti to trvalo ale predsa.![]()
LoooL
LuCKy
čo mi trvalo?
MT-SPEEDY napísal:Zaznam zo sprav TV JOJ (23.06.2007)
http://tvarchiv.joj.sk/video/?video=42811
bymep_e34 napísal:balino?e? aj ty si tam bol?? ja som este mimo, teraz som si akurat sadol za pc... sme boli vcera este cely den na kupku v Bojniciach ako sme rano odisli... a ty si de bol? Ja som stal vzadu pri tych kosicanoch...
a to som si akurat zacal mysliet, ze tam skoro nik nebol taky koho som cakal, ze tam bude.... dam aj ja potom nejake fotky.... ked sa dospim...
chudak resp. chudiatko ta mokra e34-ka
az doma som si kukol spravy s5ne
ale nejak sa mi to tam nezdalo, ze to moooc susiiii
Dj-Katusik napísal:balino napísal:katka tak tomu ver...auto na 1.mieste cmuk :)davam sem njake tvoje foto ty moja fotografka :)
no šak to mi je jasné že auto na 1. miesteja som najlepšja fotografka..len dávaj dávaj :)..vidím že už aj svetlá máš ako svoju foto :) to by si nebol ty miláčik :)
LuCKy napísal:Dj-Katusik napísal:balino napísal:katka tak tomu ver...auto na 1.mieste cmuk :)davam sem njake tvoje foto ty moja fotografka :)
no šak to mi je jasné že auto na 1. miesteja som najlepšja fotografka..len dávaj dávaj :)..vidím že už aj svetlá máš ako svoju foto :) to by si nebol ty miláčik :)
NJ, len škoda, že mu nesvietia všetky 4 očká... Ako reklamácia, podarila sa už?![]()
jj to je teda veľká škodaaa..ale snád sa to čoskoro napraví :)
LuCKy
bymep_e34 napísal:balinotak to sme sa museli niekde minúť.... a to som si myslel, že mám pofotené všetky báwa čo tam boli
hehe tuším som fotil aj podobné ako máš ty..... hm, alebo tvoje?
teraz neviem...
nie nie... tolko fernetu som nevypil.... tvoje to určite nebolo
hehehe, tuším mal značku NZ... a čo si nedošiel šak červená e34ka som tam bol len ja