... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
LuCKy napísal:Dj-Katusik napísal:balino napísal:katka tak tomu ver...auto na 1.mieste cmuk :)davam sem njake tvoje foto ty moja fotografka :)
no šak to mi je jasné že auto na 1. miesteja som najlepšja fotografka..len dávaj dávaj :)..vidím že už aj svetlá máš ako svoju foto :) to by si nebol ty miláčik :)
NJ, len škoda, že mu nesvietia všetky 4 očká... Ako reklamácia, podarila sa už?![]()
LuCKy
LuCKy napísal:Diablo napísal:LuCKy napísal:Diablo napísal:...Ináč zraz bez šprintov a podobných vecí nie je to pravé orechové, som sa dnes presvedčil.
Trošku Ti to trvalo ale predsa.![]()
LoooL
LuCKy
čo mi trvalo?
Ja len toľko som tým myslel, že sa to dalo čakať, že to bude slabota, keďže to bol tuning zraz pri jazere bez letiskovej plochy. No len toľko, nič v zlom som tým nemyslel...
LuCKy
Diablo napísal:Letisková plocha je kúsok od kempu a pár rokov dozadu bol zraz na nej, tak som myslel, že aj teraz tam budú šprinty a slalom ale nič. Tak som si tam pošprintoval sám
MT-SPEEDY napísal:kaco napísal:pocul som, ze nejaky typek skusal "driftovat" na blate a newydalo a supol to do stromu....
videl to niekto ?
Hold toto Rudno stalo za to... Mam nejake info, ze ista partia dala nakladacku jednemu z organizatorov, ked bol robit poriadky
MT-SPEEDY napísal:kaco napísal:pocul som, ze nejaky typek skusal "driftovat" na blate a newydalo a supol to do stromu....
videl to niekto ?
Hold toto Rudno stalo za to... Mam nejake info, ze ista partia dala nakladacku jednemu z organizatorov, ked bol robit poriadky
kaco napísal:pocul som, ze nejaky typek skusal "driftovat" na blate a newydalo a supol to do stromu....
videl to niekto ?
kačo napísal:fotky nebudu ????
tolko vas tam bolo a ziadna dokumentacia ....