... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
marian 525td napísal:Ano. Musel sompotom pokecame.
mareko258 napísal:myslis ze taketo veci sa organizuju zo dna na den, a vsetko ide ako si clovek zmysli, ....bohuzial ak ano tak to tak nie je musim ta sklamat, ja to riesim vsetko sam, plus velka pomoc zo strany mojho bracha, a nie je to vsetko doladit a dohodnut take easy ako to vyzera....teraz ma nepochop zle...
matoE36 napísal:neee pohoda nechapem zle len v ten datum ktory bude zraz pracujem bohuzial som na 4smennke a tam sa tahaju aj week...ale ak to inac nepojde skusim vybavit dovolenku a ked nedaju spravim si ju sam
matoE36 napísal:neee pohoda nechapem zle len v ten datum ktory bude zraz pracujem bohuzial som na 4smennke a tam sa tahaju aj week...ale ak to inac nepojde skusim vybavit dovolenku a ked nedaju spravim si ju sam
666Ace napísal:Ak bude bmw pojazdne, a budem doma rad by som isiel aj ja (ak je este volne miesto)
Aby nebol tuninglc sam s compactom
Pežot napísal:Takže ... prídem určite ... ja + beriem ďalších troch členov posádky ... :) 745i
M5port napísal:možno by som prišiel aj ja,uvidím ako budem robiť :)
mareko258 napísal:MAXIMALNY POCET SA OBMEDZIL NA 80ks AUT!!!!!
ty co maju este zaujem , tak nech sa cim skor prihlasia...za porozumenie dakujem.