... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) muselo vyskúšať rozbehy na 5 m a prudké brzdenie...
 muselo vyskúšať rozbehy na 5 m a prudké brzdenie...  : nenazývaj tu ľudí debilkami, sú tu ľudia aj starší ako ty, aj skúsenejší ako ty a nebudeš mi veriť mali aj našlapanejšie bmw ako e30 s turbom vyrobená v garáži (nič proti nej, nech mu robí radosť). Nepásol si tu s nikým husi, a ja som bol síce dosť ďaleko keď bežali šprinty ale poviem ti že mať tam dieťa niekde v blízkosti, a toto mi niekto spraví tak ho vytiahnem z auta cez zavreté dvere, lebo ak by tam mal robiť show tak by sa s Filipom už dávno predtým dohodol a mal by na to vyhradený čas aj priestor.
 : nenazývaj tu ľudí debilkami, sú tu ľudia aj starší ako ty, aj skúsenejší ako ty a nebudeš mi veriť mali aj našlapanejšie bmw ako e30 s turbom vyrobená v garáži (nič proti nej, nech mu robí radosť). Nepásol si tu s nikým husi, a ja som bol síce dosť ďaleko keď bežali šprinty ale poviem ti že mať tam dieťa niekde v blízkosti, a toto mi niekto spraví tak ho vytiahnem z auta cez zavreté dvere, lebo ak by tam mal robiť show tak by sa s Filipom už dávno predtým dohodol a mal by na to vyhradený čas aj priestor. ,oproti benzinom ktore išli tri, na druhej strane nelutujem lebo som vyhral 1. miesto v kategorii do 2,9 diesel
 ,oproti benzinom ktore išli tri, na druhej strane nelutujem lebo som vyhral 1. miesto v kategorii do 2,9 diesel 

michaltt napísal:Norove prispevky som ani necital, kedze mi vytiekli ocne bulvy po prvych dvoch vetach. Kazdy ma asi inu predstavu o tom, ako vyzera brutal naslapane auto ale trica co ledva drzi pokope s fukanou 1.8 mi do tejto kategorie nespada. Samozrejme cenim, ze si to chalan postavil v garazi ale to neznamena, ze mu zavidime.

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ak by chcel niekto silou mocou ukazat ako vie tocit koleckami mal by ist niekam mimo alebo za organizatormi a nech vyhlasia ze nech sa ludia zdekuju ze sa ide snazit tocit... a este obhajovat take spravanie ze mu ludia zavidia oturbenu E30? keby to mal aspon M10 s 1000 konmi ake sa robili v 1986tom nepoviem nic
 ak by chcel niekto silou mocou ukazat ako vie tocit koleckami mal by ist niekam mimo alebo za organizatormi a nech vyhlasia ze nech sa ludia zdekuju ze sa ide snazit tocit... a este obhajovat take spravanie ze mu ludia zavidia oturbenu E30? keby to mal aspon M10 s 1000 konmi ake sa robili v 1986tom nepoviem nic 
											 mozem lutovat. Respekt pre Filipa a chalanov co mu pomahali
 mozem lutovat. Respekt pre Filipa a chalanov co mu pomahali   

... keby to do nej pichol, alebo ho ojebal kamienkami, tak to by som sa pobavil
 ... keby to do nej pichol, alebo ho ojebal kamienkami, tak to by som sa pobavil   

. Som rad ze som sa zucastnil, stretol sa a pokecal s fajn ludmi, povozil som sa na slalome, na sprintoch troska tiez, a spalil som setky gumy co som si doniesol
 . Som rad ze som sa zucastnil, stretol sa a pokecal s fajn ludmi, povozil som sa na slalome, na sprintoch troska tiez, a spalil som setky gumy co som si doniesol   . Kto sa chcel smykat kludne mohol prist za nami na koniec letiska mali sme tam malicku trat spravenu v ramci moznosti uzkeho letiska, ale na tu zabavu to postacilo :). K boubouovi poviem asi tolko ze , ano asi to prepiskol, ja som teda osobne videl asi akurat ze zahrieval gumy pred sprintom a ked mu odjebalo chladic tak sa smykom otocil a siel prec zo sprintov. Tolko viem ja, neviem ci sa dialo nieco horsie. Nemusel to az tak prehnat to je jasne ale zase tvrdit o nom ze si potrebuje nieco dokazovat a ze je idiot a neviem co je podla mna trocha z cesty ked ho ani nepoznate. Ano, ma tricku ktora "ledva drzi pokope" ale stacil mu jeden jediny sutazny sprint na to aby vam to vsetkym s tym jeho "starym crepom" natrel a vyhral svoju kategoriu
 . Kto sa chcel smykat kludne mohol prist za nami na koniec letiska mali sme tam malicku trat spravenu v ramci moznosti uzkeho letiska, ale na tu zabavu to postacilo :). K boubouovi poviem asi tolko ze , ano asi to prepiskol, ja som teda osobne videl asi akurat ze zahrieval gumy pred sprintom a ked mu odjebalo chladic tak sa smykom otocil a siel prec zo sprintov. Tolko viem ja, neviem ci sa dialo nieco horsie. Nemusel to az tak prehnat to je jasne ale zase tvrdit o nom ze si potrebuje nieco dokazovat a ze je idiot a neviem co je podla mna trocha z cesty ked ho ani nepoznate. Ano, ma tricku ktora "ledva drzi pokope" ale stacil mu jeden jediny sutazny sprint na to aby vam to vsetkym s tym jeho "starym crepom" natrel a vyhral svoju kategoriu  . Netvrdim ze gumovat a robit blbosti medzi ludmi bolo na poriadku, ale nikomu sa nic nestalo tak si myslim ze netreba hned chystat slucku. Dufam ze coskoro bude tabulka s vysledkami sprintov a slalomu :). Este raz vdaka Filipovi za vyborny zraz
. Netvrdim ze gumovat a robit blbosti medzi ludmi bolo na poriadku, ale nikomu sa nic nestalo tak si myslim ze netreba hned chystat slucku. Dufam ze coskoro bude tabulka s vysledkami sprintov a slalomu :). Este raz vdaka Filipovi za vyborny zraz  

Dendo napísal:ja som teda osobne videl asi akurat ze zahrieval gumy pred sprintom a ked mu odjebalo chladic tak sa smykom otocil a siel prec zo sprintov.