... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: 3. Západoslovenský BMW zraz - 24.5.2014 - Letisko Senica

Nedeľa, 25. Mája 2014, 21:47

Ved jasne, aj na novom sa moze stat, len proste to v tom momente bolo take ze nikomu tam nebolo nic jedno, a myslim ze aj ten chalan by nebol nadseny keby sa nieco prihodilo a nedaj boh by tam zramoval 4 ludi. Mohlo sa stat ale nemuselo. Nastastie sa nestalo, takto tu do seba len nadavame co je ten lepsi pripad. To len do buducna :)
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

kajo1

Nedeľa, 25. Mája 2014, 22:05

Ahojte,
chceli by sme sa s kolegom podakovat za fantasticky stravenu sobotu, to uzasne mnozstvo ludi a aut.
Je to naozaj zazitok vidiet Vas vsetkych pokope.
Pochvilt musim bufet, paradna ciganska, museli sme zjest aspon kazdy po de zemle :D
DJ, ktory to tam odpaloval, nam v usiach hucalo este o 22:00 hod vecer :D
Podakovanie patri aj organizatorom Filipovi a pod, ze nam umoznili poskytnut Vam nase sluzby ohladne
plnenia klimatizacii, kazdemu kto sa pristavil na kus reci ako i dalsim, ktori si dali naplnit klimu na mieste.
Videli sme aj kuriozitku, ked chalan okrem toho ze nemal medium v systeme a klima stale nesla,
tak sme zistili ze on tam nemal volbec klinovy remen na klima spojke (mal len skratenu verzi klinaku bez klimy)...

Urcite prideme aj o rok aj s nasim maskotom rc traxxas summit, ktory poctivol behal horedole po asfalte, ci trave, za sucha i za dazda :D

kazdopadne este raz dakujeme za krasnu sobotu, bol to neskutocny zazitok :)

:thumbup: :thumbup:
Ak máš otázku ohľadne klímy, napíš, ak budem vedieť, poradím.

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Nedeľa, 25. Mája 2014, 23:11

Ohľadne toho "driftovania" a pálenia gúm na štarte, proste upozorniť raz a druhý krát dovidenia, pre jedinca sa zraz ukončí predčasne, bez ohľadu na to či je to našlapaná M3 čo vyšla z linky alebo hrdzavá e30tka... Mne sa taktiež nepáčilo keď som sa prechádzal s frajerkou a vedľa nás pár ](*,) muselo vyskúšať rozbehy na 5 m a prudké brzdenie...
Stále budem tvrdiť, že presne podľa toho nás posudzujú aj ostatní, stačí jeden dvaja ko*oti a budeme označovaní všetci za ko*otov na bmw...
A jedna rada pre noro535i :!: : nenazývaj tu ľudí debilkami, sú tu ľudia aj starší ako ty, aj skúsenejší ako ty a nebudeš mi veriť mali aj našlapanejšie bmw ako e30 s turbom vyrobená v garáži (nič proti nej, nech mu robí radosť). Nepásol si tu s nikým husi, a ja som bol síce dosť ďaleko keď bežali šprinty ale poviem ti že mať tam dieťa niekde v blízkosti, a toto mi niekto spraví tak ho vytiahnem z auta cez zavreté dvere, lebo ak by tam mal robiť show tak by sa s Filipom už dávno predtým dohodol a mal by na to vyhradený čas aj priestor.
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

PatoTT
Auto: E87
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 25. Mája 2014, 23:21

Zraz bol super,spanilka super, sklamalo ma že iba dva merane šprinty som mohol :( ,oproti benzinom ktore išli tri, na druhej strane nelutujem lebo som vyhral 1. miesto v kategorii do 2,9 diesel
Powered by TT-SIMIK :thumbup:
Obrázok
- Bmw e46 330d
- Bmw E39 520i EX
- Bmw E87 120d
- Opel Calibra 2,0 16v EX
- Alfa Romeo 166 2,4jtd EX
- Opel Calibra 2,0 8v EX

belowzero
Auto: e30 328i kupe

Pondelok, 26. Mája 2014, 01:08

noro535i ty si dobry pacient:D
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

michaltt
Kraj: Košický

Pondelok, 26. Mája 2014, 08:13

Norove prispevky som ani necital, kedze mi vytiekli ocne bulvy po prvych dvoch vetach. Kazdy ma asi inu predstavu o tom, ako vyzera brutal naslapane auto ale trica co ledva drzi pokope s fukanou 1.8 mi do tejto kategorie nespada. Samozrejme cenim, ze si to chalan postavil v garazi ale to neznamena, ze mu zavidime.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 26. Mája 2014, 09:19

michaltt napísal:
Norove prispevky som ani necital, kedze mi vytiekli ocne bulvy po prvych dvoch vetach. Kazdy ma asi inu predstavu o tom, ako vyzera brutal naslapane auto ale trica co ledva drzi pokope s fukanou 1.8 mi do tejto kategorie nespada. Samozrejme cenim, ze si to chalan postavil v garazi ale to neznamena, ze mu zavidime.

:thumbup:

Nebol som tam a po precitani si par prispevkoch som celkom aj rad.
Uz sa tesim na Nivu. Tam snad podobni kreteni, co ohrozuju ostatnych aby predviedli svoje "zrucnosti" a "naslapanu karu, kt. mu ostatni zavidime" nebudu.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ice.blade

Pondelok, 26. Mája 2014, 09:26

vzdy budu na zraze ludia ktori chcu byt in a zviditelnovat sa s tym sa treba zmierit ale ak niekto gumuje pri autach alebo ludoch ako aj na babe ked tam niekto daval milimetre od zaparkovanych aut ](*,) ](*,) ](*,) ak by chcel niekto silou mocou ukazat ako vie tocit koleckami mal by ist niekam mimo alebo za organizatormi a nech vyhlasia ze nech sa ludia zdekuju ze sa ide snazit tocit... a este obhajovat take spravanie ze mu ludia zavidia oturbenu E30? keby to mal aspon M10 s 1000 konmi ake sa robili v 1986tom nepoviem nic

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 26. Mája 2014, 10:00

Bohuzial som mal ine povinnosti tak som nemohol prist ... z fotiek to vyzera fajne :thumbup: mozem lutovat. Respekt pre Filipa a chalanov co mu pomahali :-({|= :thumbup: :thumbup:

K tym borcom co si nieco dokazuju len tolko ... ze u nas na Nive by napr chalan s tym cabriom co su tu fotky ... isiel hned k vychodu a smer domov, taketo spravanie sa nesmie tolerovat ani jednym upozornenim...rovno nech ide do pice a ohrozuje ludi (auta) niekde pred tescom ... inak ma celkom gule ze si to dovoli robit ked ma za sebou ludi + vedla neho je 1M =D> ... keby to do nej pichol, alebo ho ojebal kamienkami, tak to by som sa pobavil :mrgreen:

Dalsia vec je ze sa da vzdy dohodnut s organizatorom .. u nas je to tak kto ma zaujem driftovat, robit nieco , nech posle video s tym co dokaze a prehodnotime ci ho zapojime do programu ... jasne ze nevypraceme plochu kvoli niekomu co je rad ze sa mu podari jeden drift za 5 minut tocenia ... to je skor trapne a je ludom na smiech, videl som to uz vela krat na x zrazoch ...

a palenie gum stylom zastanem dam plny a cakam kym mi nejebnu pneu? To koho toto bavi akoze? To nieje nic zaujimave pre divaka ... gumy sa maju palit pri driftovani a popri tom aj nejaky burnout ... to uz pre divaka zaujimave je :wink:
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

Dendo
Auto: E30 325i

Pondelok, 26. Mája 2014, 10:13

Zraz super! :). Pocasie bolo vyborne, organizacia podla mna tiez zvladnuta dobre :thumbup: . Som rad ze som sa zucastnil, stretol sa a pokecal s fajn ludmi, povozil som sa na slalome, na sprintoch troska tiez, a spalil som setky gumy co som si doniesol :D . Kto sa chcel smykat kludne mohol prist za nami na koniec letiska mali sme tam malicku trat spravenu v ramci moznosti uzkeho letiska, ale na tu zabavu to postacilo :). K boubouovi poviem asi tolko ze , ano asi to prepiskol, ja som teda osobne videl asi akurat ze zahrieval gumy pred sprintom a ked mu odjebalo chladic tak sa smykom otocil a siel prec zo sprintov. Tolko viem ja, neviem ci sa dialo nieco horsie. Nemusel to az tak prehnat to je jasne ale zase tvrdit o nom ze si potrebuje nieco dokazovat a ze je idiot a neviem co je podla mna trocha z cesty ked ho ani nepoznate. Ano, ma tricku ktora "ledva drzi pokope" ale stacil mu jeden jediny sutazny sprint na to aby vam to vsetkym s tym jeho "starym crepom" natrel a vyhral svoju kategoriu ;). Netvrdim ze gumovat a robit blbosti medzi ludmi bolo na poriadku, ale nikomu sa nic nestalo tak si myslim ze netreba hned chystat slucku. Dufam ze coskoro bude tabulka s vysledkami sprintov a slalomu :). Este raz vdaka Filipovi za vyborny zraz :thumbup:
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

slevin

Pondelok, 26. Mája 2014, 10:24

Ja nechapem ze napadne vobec niekoho palit gumy len tak medzi ludmi. Ako co si predstavoval, ze teraz som showmen, hrabe mi to, tak jaa vam to vsetkym ukazem? Trapne trochu...
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

michaltt
Kraj: Košický

Pondelok, 26. Mája 2014, 10:31

Dokazal si, ze to auto ide. Fukana 1.8 uz nieje 1.8 a nespada do svojej "kategorie" - ovsem ak neratame objem. Prist a "vytierat" 99% aut na zraze upravenym a lahkym autom nieje frajerina - teda aspon pre mna. Ale ako som pisal hore, postavil si to sam za co klobuk dole.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

ROKI49
Auto: G20 330i

Pondelok, 26. Mája 2014, 10:39

Dendo napísal:
ja som teda osobne videl asi akurat ze zahrieval gumy pred sprintom a ked mu odjebalo chladic tak sa smykom otocil a siel prec zo sprintov.

Ruku na srdce, myslis, ze ma sa tu nad tym niekto rozdrapoval, keby sa len smykom otocil a siel prec? Ano otocil sa na konci, ale medzitym tam pri ludoch zametal zadkom.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

jkk
Auto: E91 330xd

Pondelok, 26. Mája 2014, 10:56

Uz sa to zvrtava uplne inym smerom...ZIADNE auto od E po F nema ci robit somariny mimo plochy na to urcenej a BODKA. Osobne mam vsak pocit ze su to zakazdym rovnaky ludia a bolo by fajn ich mat viac na ociach....Netreba sem tahat zavist, vykon ci stav auta o to tu vobec nejde [-X

Inak mala prist aj klubova E30 M3..bola??

A kedy budu nejake videjka??
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

RizeX
Auto: bmw e30 m50b25
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:24

Ja len k tomu ako boubou '' pálil gumy" na štarte možno ste si nevšimli ale mal obuté slicky ktoré treba pred štartom trochu zapáliť aby mali dostatočný grip a neviem ci trištvrte ľudí s vás ste boli na svojom prvom zraze ale je normálne ze na každom zraze pred tým ako ide auto na šprinty tak to trochu zapáli. to ze ľudia stali po stranách to je vec organizátora poviem príklad aj na carate skoro každý pred spritom zapálil gumy a nikomu to nevadilo pretože to k tomu patrí. Tak neviem co tu riešite keď niekto pred spritom hodí burnout. A k tomu jak sa tam par krát otočil no netreba nikoho odsudzovať možno to trochu prehnal v niekoho očiach, ale chcel len spraviť show. Ale je pravda bezpečnosť na prvom mieste len netreba robiť s komara Samara.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní