... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
mamomi napísal:ešte ani sám neviem ako vlastne idem, chcel som ísť na sedme. len sa vykapriť a relaxovať. No veci sa začali inak obraciať, zohnal som 335i E30 a asi idem jazdiť. Uvidíme sa asi len večer chlapci :) ale určite prídem pozrieť - či už na sedme, alebo na tríce.
maiki napísal::lol: parostroj?
myslim ze take veci co sa tyka hudby a zabavy budu zabezpecene organizatorom![]()
cisla jasne az tak, sak parkovat bude kto chce ako chce, my to len trosku budeme smerovat aby vznikol nejaky tvar a dalo sa tam normalne chodit... cisla sa budu rozdavat pri vstupe na parkovisko![]()
tym ma napada... chembos? GOMEZ? prip. BlackMW
mame vyriesene to parkovanie? vieme ako to budeme ukladat? neskodila by mozno nejaka schcemaci?
Pit02 napísal:Inak uz sa nasiel neaky dobrovolnik ktory by doniesol ten stan?mozno by som pren mohol skocit zajtra alebo pondelok,zmesti sa inac do E46 sedan?
Pit02 napísal:ved ja im ho donesem aj naspathadam sa s nim nic nestane na carate,ma niekto cislo na toho kompetentneho cloveka a ci tam ten stan nechceme?
ak nebudu verit mne tak by sa niekto znamy koho by poznali mohol dohodnut ze mi ho daju,ja ho donesem aj odvezem s tym problem nemam hadam ho pomestim do auta
BlackMW napísal:stan riesim, dam vediet hned jak budem nieco vediet..
BlackMW napísal:stan riesim, dam vediet hned jak budem nieco vediet..