... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
ChoďoBMW napísal:slamec napísal:ChoďoBMW napísal:Čóó, mňáá a kďééMT-SPEEDY napísal:Diablo napísal:posledný bol asi Dávid s Orechomkto vie prečo?
![]()
Necudoval by som sa, keby tam boli este teraz
no tak na ten podlad na orecha ked sa chystal nakopat slameca nezabudnem..Keď BA nevie piť
rano ked si nakladal do auta veci... orech mal oci malicke ako nejaky sikmooky zrut ryze a cervene ako paprika..
inak 2orech: este raz vdaka za tu lekciu golfu o jednej v noci..
Longi napísal:Jj, ten golf sa da len z toho trosku boli chrbat. A bola to haluska - nam obcas s Orechom prepne a o 2-4 po nociach obcas dagde odpalujeme :-)
Nj, David to trochu prehnal a Orech tiez.
Slamec> sa cudujes, preco isli posledni a ze BA nevie pit?! Chlapce ked ste nam tam nalievali stale nieco ine palene a zapijalo sa to sampanskym...
Inak akcia velmi dobra a musim hodit rec s chalanmi a Davidom a vymyslime nieco my Tu na "dolnej zemi" v okoli BA a samozrejme v kruhu BMW :-)))
KatuskaBMW napísal:Longi napísal:Jj, ten golf sa da len z toho trosku boli chrbat. A bola to haluska - nam obcas s Orechom prepne a o 2-4 po nociach obcas dagde odpalujeme :-)
Slamec> sa cudujes, preco isli posledni a ze BA nevie pit?! Chlapce ked ste nam tam nalievali stale nieco ine palene a zapijalo sa to sampanskym...
Inak akcia velmi dobra a musim hodit rec s chalanmi a Davidom a vymyslime nieco my Tu na "dolnej zemi" v okoli BA a samozrejme v kruhu BMW :-)))
jasné šak o tom sa hovorilo už v sobotu v noci že teraz bude nječo blízko BA :) lenže blaváci treba to zorganizovať :smile:
ChoďoBMW napísal:KatuskaBMW napísal:Longi napísal:Jj, ten golf sa da len z toho trosku boli chrbat. A bola to haluska - nam obcas s Orechom prepne a o 2-4 po nociach obcas dagde odpalujeme :-)
jasné šak o tom sa hovorilo už v sobotu v noci že teraz bude nječo blízko BA :) lenže blaváci treba to zorganizovať :smile:
sak vybavovacky ma na starosti sekretarka.. nie??..![]()
orech napísal:Ja si vsetko pamatram dokial som nezacal slopat s casnikom.... to ma zabilo, ja neviem ci sme pili Jar alebo co....
balino napísal:ja si pamatam ako na zaverecnej nadaval casnik orechovi ze je z petrzalky heheeeeeeee ze mu spravil parky ale nema horcicu a orech mu nadaval do sedlakov
orech napísal:Tak aspon ste mali zo mna show kruci ale nabuduce naouaj ako fakt, ze nepijem ako vsetky destilaty co som dotal boli fajn chutne ale tak donesiem si moju pol litrovku hrusky a ine nic lebo ved ja som bol mimoza a casnikovi nabuduce donesiem salmu aj spekkacky a aj tu horcicu....
hanbiiiim sa hanbiiim sam za seba.....![]()
![]()