... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
KatuskaBMW

Pondelok, 17. Septembra 2007, 11:39

ChoďoBMW napísal:
slamec napísal:
ChoďoBMW napísal:
MT-SPEEDY napísal:
Diablo napísal:
posledný bol asi Dávid s Orechom :D kto vie prečo? :D :D

Necudoval by som sa, keby tam boli este teraz 8)

no tak na ten podlad na orecha ked sa chystal nakopat slameca nezabudnem.. :lol:
Čóó, mňáá a kďéé :?: Keď BA nevie piť :!:

:lol: rano ked si nakladal do auta veci... orech mal oci malicke ako nejaky sikmooky zrut ryze a cervene ako paprika..

inak 2orech: este raz vdaka za tu lekciu golfu o jednej v noci.. :lol:

no tak na tej lekcii golfu som sa dobre zasmiala....ale ete že dotoho karavana netrafili len do stanu :D

KatuskaBMW

Pondelok, 17. Septembra 2007, 11:42

Longi napísal:
Jj, ten golf sa da len z toho trosku boli chrbat. A bola to haluska - nam obcas s Orechom prepne a o 2-4 po nociach obcas dagde odpalujeme :-)
Nj, David to trochu prehnal a Orech tiez.
Slamec> sa cudujes, preco isli posledni a ze BA nevie pit?! Chlapce ked ste nam tam nalievali stale nieco ine palene a zapijalo sa to sampanskym...
Inak akcia velmi dobra a musim hodit rec s chalanmi a Davidom a vymyslime nieco my Tu na "dolnej zemi" v okoli BA a samozrejme v kruhu BMW :-)))

jasné šak o tom sa hovorilo už v sobotu v noci že teraz bude nječo blízko BA :) lenže blaváci treba to zorganizovať :smile:

ChoďoBMW
Auto: ex BMW E46 323ci
Kraj: Žilinský

Pondelok, 17. Septembra 2007, 11:55

KatuskaBMW napísal:
Longi napísal:
Jj, ten golf sa da len z toho trosku boli chrbat. A bola to haluska - nam obcas s Orechom prepne a o 2-4 po nociach obcas dagde odpalujeme :-)
Slamec> sa cudujes, preco isli posledni a ze BA nevie pit?! Chlapce ked ste nam tam nalievali stale nieco ine palene a zapijalo sa to sampanskym...
Inak akcia velmi dobra a musim hodit rec s chalanmi a Davidom a vymyslime nieco my Tu na "dolnej zemi" v okoli BA a samozrejme v kruhu BMW :-)))

jasné šak o tom sa hovorilo už v sobotu v noci že teraz bude nječo blízko BA :) lenže blaváci treba to zorganizovať :smile:

sak vybavovacky ma na starosti sekretarka.. nie??.. :lol: :lol:
exBMW E46 323ci

KatuskaBMW

Pondelok, 17. Septembra 2007, 12:03

ChoďoBMW napísal:
KatuskaBMW napísal:
Longi napísal:

sak vybavovacky ma na starosti sekretarka.. nie??.. :lol: :lol:

šak jasné ale nemôže šecko byť len na mne :) potrebujem pomocníkov :)

orech
Auto: BMW E46 330d
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Septembra 2007, 12:12

Chlapci to ake jedy ste do mna nalievali???

Dufam, ze som nerobil bordel a isto ma dakto musel na chatku vziat tak dakujem dakujem a aked som daco porobil, pripomente sa mi, asi som daco aj znicil, bo som sa rano zobudil a asik 100,- sk v penazenke.

Inak toho casnika som si zobral pod kridlo ja bo Nitro mi take cosi spominal, ze nech s nim idem pit, inak ja som bol total KO, a s Davidom sme odchadzali este bred BlackMW okolo jednej stvrt na dve, ta cesta....

katastrofa a daweed ze svaaaac cez Donovali.

ked som dosiel dom, zomrel som... A poriadne nevidim este teraz. ja mam z ocami seriozny problem a ej ej tie domace jedy ma total odpisali.

p.s. Len mi pls povedzte ze som nerobil bordel...... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
BMW E 46 330d a nejaky ten faaace zmeneny

"I get goose bumpz, when the bass
pumpz"

BMW - Push it to the limit

KatuskaBMW

Pondelok, 17. Septembra 2007, 12:20

ani neeeeeeeeee :D

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Pondelok, 17. Septembra 2007, 12:21

orech napísal:
p.s. Len mi pls povedzte ze som nerobil bordel...... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Kym viem (cca do pol druhej rano) to bolo ok, este si pomahal odtiahnut Davida do chatky :wink:

orech

Pondelok, 17. Septembra 2007, 12:57

Ja si vsetko pamatram dokial som nezacal slopat s casnikom.... to ma zabilo, ja neviem ci sme pili Jar alebo co....

:D

pumpz"

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Pondelok, 17. Septembra 2007, 13:20

orech napísal:
Ja si vsetko pamatram dokial som nezacal slopat s casnikom.... to ma zabilo, ja neviem ci sme pili Jar alebo co....

S casnikom si robil peklo, resp casnik stal a pocuval a ty si do neho hustil :D potom si sa s nim chcel na skusku bit a asi hodinu si sa snazil nieco velmi dôlezite povedat ale ani po usilovnom snazeni sa ti to nedarilo, medzi tym si asi 10 krat odišiel a hned sa vratil :D potom si si s nami (ja Maros, a moj brat) isiel opekat. Tam si skoro padol do ohna a ked si sa vybral smerom do lesa ze ides na chatku tak som ta este asi 5minut nahanal a dalsich 10 snazil dostat do chatky :) a to este nehovorim o vyzuvani a ako si sa snazil vypnut GPS :D

PS: Dufam ze sa neurazis ze som to sem podrobne vypisal :D
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi

Pondelok, 17. Septembra 2007, 13:22

orech napísal:

casnikovi rano nebolo tiez vsetko jedno :lol:
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

balino
Auto: E36 320iSDN

Pondelok, 17. Septembra 2007, 13:29

ja si pamatam ako na zaverecnej nadaval casnik orechovi ze je z petrzalky heheeeeeeee ze mu spravil parky ale nema horcicu a orech mu nadaval do sedlakov :lol:
E36 sedan 320iSDN rv 97
FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242
http://www.indaclub.sk, http://www.partyveci.eu, http://www.obchodpredeti.sk

GOOSE

Pondelok, 17. Septembra 2007, 13:31

balino napísal:
ja si pamatam ako na zaverecnej nadaval casnik orechovi ze je z petrzalky heheeeeeeee ze mu spravil parky ale nema horcicu a orech mu nadaval do sedlakov :lol:

ano ano parky som este zabudol ale to bol len zaciatok :D dostal zadarmo obrovsky parok/alebo to bola salama? dobry jak hovado a on mu zacal nadavat ze nedostal horcicu :D :D :D
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

orech

Pondelok, 17. Septembra 2007, 13:45

Tak aspon ste mali zo mna show kruci ale nabuduce naouaj ako fakt, ze nepijem ako vsetky destilaty co som dotal boli fajn chutne ale tak donesiem si moju pol litrovku hrusky a ine nic lebo ved ja som bol mimoza a casnikovi nabuduce donesiem salmu aj spekkacky a aj tu horcicu....

hanbiiiim sa hanbiiim sam za seba..... :oops: :oops: :oops:

pumpz"

GOOSE

Pondelok, 17. Septembra 2007, 13:51

orech napísal:
Tak aspon ste mali zo mna show kruci ale nabuduce naouaj ako fakt, ze nepijem ako vsetky destilaty co som dotal boli fajn chutne ale tak donesiem si moju pol litrovku hrusky a ine nic lebo ved ja som bol mimoza a casnikovi nabuduce donesiem salmu aj spekkacky a aj tu horcicu....

hanbiiiim sa hanbiiim sam za seba..... :oops: :oops: :oops:

Aaaaale prosiiiim ta to je v pohode :wink: Nic si nerozbil a bola to celkom haluz aspon :D A casnik sa tiez vzdy na mna trochu tajne usmial ked si mu nieco hovoril takze to bral "sportovo" :smile:

M3driver

Pondelok, 17. Septembra 2007, 13:53

nam hovoril casnik ze bolo super, ze v zivote taku akciu nezazil... tak bol asi spokojny!
M3 -> Ducati

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní