... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
slamec napísal:ChoďoBMW napísal:Čóó, mňáá a kďééMT-SPEEDY napísal:Diablo napísal:posledný bol asi Dávid s Orechomkto vie prečo?
![]()
Necudoval by som sa, keby tam boli este teraz
no tak na ten podlad na orecha ked sa chystal nakopat slameca nezabudnem..Keď BA nevie piť
daweed napísal:Cavte vsetci. Absolutne suhlasim s ostatnymi ze to bola jedna paradna akcia ktoru som si skvele uzival od zaciatku az do konca a musim povedat, ze aj dokonca vo vela vela veciach prekonala moje ocakavania. Sprinty slapali absolutne bezchybne a hlavne rychlo, moznost prezuvania na letisku uplne super, a slalom bol tiez paradny. Gulas chutil no a tiez by som chcel pochvalit organizaciu spanilky, ktora bola fakt bezchybna. Vecerny program no commentParada, ked to pojde takto dalej tak to bude uplna pecka a verim ze sa bude klub rozrastat.
Co sa tyka dakej akcie tu v BA tak sa blizi Proracing slalom (www.proracing.sk) bude to 3-7 oktober, neviem teraz kedy jazdi verejnost, ale mohlo by sa nas tu par auti stretnut. Ja sa teda chystam urcite zucastnit, aj ked tu uz asi nevyhram ale bude to paradicka. Trat je hlavne super, http://www.proracing.sk/slalom/Plan-trate-S.jpg ma to nieco okolo kilometra a fakt ze dobre porobene zakruty. Startovne je akurat trochu velke - 700Sk na vlastnom aute, ale keby sme sa tu trochu poorganizovali tak by som skusil vybavit daku hromadnu zlavu pre klub bo nam pan Friedl robil slalom na Carate 2 a je to uplny pohodak.
Cavte
David - 330Ci (dakujem Xaderovi ze to pustil)
Vytaz slalomu, jak denneho tak nocneho pocas cesty na chatku