... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ChoďoBMW
Auto: ex BMW E46 323ci
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 19:26

MT-SPEEDY napísal:
Diablo napísal:
posledný bol asi Dávid s Orechom :D kto vie prečo? :D :D

Necudoval by som sa, keby tam boli este teraz 8)

no tak na ten podlad na orecha ked sa chystal nakopat slameca nezabudnem.. :lol:
exBMW E46 323ci

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 19:42

tak prave komprimujem karaoke videa do xvidu zachvilu su tu a verte ze to stoji zato :D
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 19:46

TiTAN napísal:
tak prave komprimujem karaoke videa do xvidu zachvilu su tu a verte ze to stoji zato :D

Tesime sa...

slamec

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 21:23

ChoďoBMW napísal:
MT-SPEEDY napísal:
Diablo napísal:

no tak na ten podlad na orecha ked sa chystal nakopat slameca nezabudnem.. :lol:
Čóó, mňáá a kďéé :?: Keď BA nevie piť :!:

Diablo
Autor témy

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 21:27

ináč nočná cesta zo Štrbského plesa bola zaujímavá. Do cesty mi vbehli tri líšky a dve srnky. Špiny zvedavé :D
ola ola emtroáááá

slamec

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 21:32

Diablo napísal:
ináč nočná cesta zo Štrbského plesa bola zaujímavá. Do cesty mi vbehli tri líšky a dve srnky. Špiny zvedavé :D
Si im mal dať autogram. Otlačok gumy na nohu.

barabas

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 21:32

Diablo napísal:

inak diablo co to tam vopredu za tmava avia brzdila kolonu cely cas? nevies? :lol:

ChoďoBMW

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 21:33

slamec napísal:
ChoďoBMW napísal:
MT-SPEEDY napísal:
Diablo napísal:

Čóó, mňáá a kďéé :?: Keď BA nevie piť :!:

:lol: rano ked si nakladal do auta veci... orech mal oci malicke ako nejaky sikmooky zrut ryze a cervene ako paprika..

inak 2orech: este raz vdaka za tu lekciu golfu o jednej v noci.. :lol:
exBMW E46 323ci

Diablo
Autor témy

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 21:37

s tým golfom ste nemali chybu :D :D :D
ola ola emtroáááá

ChoďoBMW

Nedeľa, 16. Septembra 2007, 21:43

Diablo napísal:
s tým golfom ste nemali chybu :D :D :D

ako hral som to 1. krat v zivote.. teda snazil som sa to hrat.. ono to nie je take jednoduche s niekolko promile v sebe a v noci.. :lol:
exBMW E46 323ci

Longi

Pondelok, 17. Septembra 2007, 08:51

Jj, ten golf sa da len z toho trosku boli chrbat. A bola to haluska - nam obcas s Orechom prepne a o 2-4 po nociach obcas dagde odpalujeme :-)
Nj, David to trochu prehnal a Orech tiez.
Slamec> sa cudujes, preco isli posledni a ze BA nevie pit?! Chlapce ked ste nam tam nalievali stale nieco ine palene a zapijalo sa to sampanskym...
Inak akcia velmi dobra a musim hodit rec s chalanmi a Davidom a vymyslime nieco my Tu na "dolnej zemi" v okoli BA a samozrejme v kruhu BMW :-)))

daweed

Pondelok, 17. Septembra 2007, 09:08

Cavte vsetci. Absolutne suhlasim s ostatnymi ze to bola jedna paradna akcia ktoru som si skvele uzival od zaciatku az do konca a musim povedat, ze aj dokonca vo vela vela veciach prekonala moje ocakavania. Sprinty slapali absolutne bezchybne a hlavne rychlo, moznost prezuvania na letisku uplne super, a slalom bol tiez paradny. Gulas chutil no a tiez by som chcel pochvalit organizaciu spanilky, ktora bola fakt bezchybna. Vecerny program no comment :D Parada, ked to pojde takto dalej tak to bude uplna pecka a verim ze sa bude klub rozrastat.

Co sa tyka dakej akcie tu v BA tak sa blizi Proracing slalom (www.proracing.sk) bude to 3-7 oktober, neviem teraz kedy jazdi verejnost, ale mohlo by sa nas tu par auti stretnut. Ja sa teda chystam urcite zucastnit, aj ked tu uz asi nevyhram ale bude to paradicka. Trat je hlavne super, http://www.proracing.sk/slalom/Plan-trate-S.jpg ma to nieco okolo kilometra a fakt ze dobre porobene zakruty. Startovne je akurat trochu velke - 700Sk na vlastnom aute, ale keby sme sa tu trochu poorganizovali tak by som skusil vybavit daku hromadnu zlavu pre klub bo nam pan Friedl robil slalom na Carate 2 a je to uplny pohodak.

Cavte

David - 330Ci (dakujem Xaderovi ze to pustil :D )
Vytaz slalomu, jak denneho tak nocneho pocas cesty na chatku :D

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Septembra 2007, 09:17

Vytaz slalomu, jak denneho tak nocneho pocas cesty na chatku//

:D ale to len vdaka týmu ktorý ti robil doprovod a full servis v stajni :lol:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

barabas

Pondelok, 17. Septembra 2007, 11:13

daweed napísal:
Cavte vsetci. Absolutne suhlasim s ostatnymi ze to bola jedna paradna akcia ktoru som si skvele uzival od zaciatku az do konca a musim povedat, ze aj dokonca vo vela vela veciach prekonala moje ocakavania. Sprinty slapali absolutne bezchybne a hlavne rychlo, moznost prezuvania na letisku uplne super, a slalom bol tiez paradny. Gulas chutil no a tiez by som chcel pochvalit organizaciu spanilky, ktora bola fakt bezchybna. Vecerny program no comment :D Parada, ked to pojde takto dalej tak to bude uplna pecka a verim ze sa bude klub rozrastat.

Co sa tyka dakej akcie tu v BA tak sa blizi Proracing slalom (www.proracing.sk) bude to 3-7 oktober, neviem teraz kedy jazdi verejnost, ale mohlo by sa nas tu par auti stretnut. Ja sa teda chystam urcite zucastnit, aj ked tu uz asi nevyhram ale bude to paradicka. Trat je hlavne super, http://www.proracing.sk/slalom/Plan-trate-S.jpg ma to nieco okolo kilometra a fakt ze dobre porobene zakruty. Startovne je akurat trochu velke - 700Sk na vlastnom aute, ale keby sme sa tu trochu poorganizovali tak by som skusil vybavit daku hromadnu zlavu pre klub bo nam pan Friedl robil slalom na Carate 2 a je to uplny pohodak.

Cavte

hmm znie to zaujimavo, mozno sa mi podari prist...

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Pondelok, 17. Septembra 2007, 11:38

daweed napísal:

Skoda, ze sme nemali fotak, ked si "siel" na chatku. Vies aky si mal super vyraz v tvari? To bolo to najlepsie hodnotenie zrazu 8)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní