... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
BlackMW napísal:ja milerad zoderem vsetko co bude k dispozicii,
ale prezuvacka tam asi nebude..
minule som zvladol znicit 4 gumy za 2 hodiny vratane prehadzovania kolies..
ja beriem 4 obute disky na likvidaciu pneu, do afta sa mi zmesti 6..
este mam rezervu a ak by sa mi podarilo zohnat este nejaky disk 16 ku tak budu dalsie 2
TiTAN napísal:kvoli tebe si kupim novu kameruto bude video
![]()
BlackMW napísal:TiTAN napísal:kvoli tebe si kupim novu kameruto bude video
![]()
hh, ja som tiez kcel kupovat ale nesu love uz..
a minule mi na nivach taka pehava ponukala uplne novu zabalenu panasonic kameru za 4 litre,
ze 'teraz som to ujebala', no a nakolko by sa mi zisla ta kamera,
mal som dilemu ze ci zavolat zelenych na nu, ci ju kupit alebo nespravit nic..
no a kym som sa rozhodol co spravim tak odisla a nespravil som nic..
a kym odisla este stihla spustit na 3..![]()
no ale skor islo o princip.. a urcite by mi ju potom niekto ujebal a ja by som potom presne vedel ze to mam za trest
TiTAN napísal:jj asi tak, ale ja uz chcem jedine daku s HDD alebo na DVD, miniDV uz nechcemje to utrpenie uvolnit 100GB na hdd a potom to manualne nahrat tam
BlackMW napísal:TiTAN napísal:jj asi tak, ale ja uz chcem jedine daku s HDD alebo na DVD, miniDV uz nechcemje to utrpenie uvolnit 100GB na hdd a potom to manualne nahrat tam
no jo, ale dat za to vyse 20 papierov a potom davat este pozor na nu..
TiTAN napísal:njn to je druha vec :) ze jedna uz posla skoro, ale tak tu hdd uz ked bude clovek mat treba davat pozor, inac by ma zaujimalo ako je to tam spravene s otrasmi ak tam je klasicky 2.5" HDD saq ked s tym prudsie trhnes neodskoci hlavicka z platne? a nedosere sa vsetko
BlackMW napísal:TiTAN napísal:njn to je druha vec :) ze jedna uz posla skoro, ale tak tu hdd uz ked bude clovek mat treba davat pozor, inac by ma zaujimalo ako je to tam spravene s otrasmi ak tam je klasicky 2.5" HDD saq ked s tym prudsie trhnes neodskoci hlavicka z platne? a nedosere sa vsetko
nje, 2.5" vydrzi pocas operacie cca 300G, obycajny 3.5" disk len 60G,
takze by si s tym musel buchat o tyc alebo co aby to stratilo stopu..
Robertino napísal:v pivnici mam pohodene stare pneu Michelin 225/50 R16
mohli by sa vam na letisko hodit na spalenie abo zdratie, len neviem jak ich tam vezmem...ono dve by som v pohode dal do kufra ked chcete
dezen tam je skoro nulovy...
neviem sice jak to obujete ale aj tak sa opytam...zobrat vam ich?
Robertino napísal:ok tak ja teda vezmem bud 2 abo 4, uvidim jak sa mi vojdu...ked tak si ich BlackMW vezme domov