... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
bawor napísal:vyzera to velmi lakavo, uz teraz by som najradsej startoval
Xader napísal:bawor napísal:vyzera to velmi lakavo, uz teraz by som najradsej startoval
nááápodobne , bude to super akcialen by som pomaly mal zacat oslovavat mojich znamych bohov pocasia nech svieti slniecko
bawor napísal:Xader napísal:bawor napísal:vyzera to velmi lakavo, uz teraz by som najradsej startoval
nááápodobne , bude to super akcialen by som pomaly mal zacat oslovavat mojich znamych bohov pocasia nech svieti slniecko
tak tak, ale verim tomu ze to vybavis ako vzdy
Diablo napísal:poklad nemôže, treba ho ukecať
Diablo napísal:doplnené info na prvej strane.
čo by ste chceli na raňajky v sobotu a čo v nedelu?
ešte som ich nevyberal. Tak hodte niake návrhy.
Ak sú niake nejasnosti ohladom zrazu, treba to riešiť so mnou.
Xader napísal:Diablo napísal:doplnené info na prvej strane.
Volske oka s topinkami
Xader napísal:bawor napísal:Xader napísal:bawor napísal:vyzera to velmi lakavo, uz teraz by som najradsej startoval
ak pojdeme v starom dobrom zlozeni ty,ja,bavorak009,M3driver a poklad, tak urcite pocasicko vyjde ako vzdyabsencia je nepriiipustnaaaa
BAVORAK009 napísal:Xader napísal:bawor napísal:Xader napísal:bawor napísal:vyzera to velmi lakavo, uz teraz by som najradsej startoval
ak pojdeme v starom dobrom zlozeni ty,ja,bavorak009,M3driver a poklad, tak urcite pocasicko vyjde ako vzdyabsencia je nepriiipustnaaaa
Este doplnim jedneho clena menom Arny
bawor napísal:Xader napísal:Diablo napísal:doplnené info na prvej strane.
Volske oka s topinkami
pekny zlcnikovy zachvat hned na rano, ale som za.....