... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
gerente napísal:vies kde je route66?
patres napísal:
Ani nie![]()
Ale janci ma bude navigovat
coWon napísal:mam dve otazky... ako sa sem da supnut to hlasovanie a ako sa da premazat tema?
zajtrajsie mini stretko u mna plati, len mi tento prispevok nezmazte aby videli ze zajtra tam buem (:
marek, akej zancky mas bicykel? vies, aby som ta spoznal (: bo aj bmw bicykle su
marek_tt napísal:bohuzial,ale spominali sme tasory chalani ale nemohol som dojst lebo 30 minut pred zrazom som sa dozvedel ze idem babke nainstalovat net![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrzi ma to ale aspon som videl patove auto od krizovatky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gerente napísal:bohuzial,ale spominali sme ta
marek_tt napísal:tazko popisat uvidis fotkydufam z elen v dobroma inak ako bolo???
gerente napísal:tazko popisat uvidis fotky
marek_tt napísal:tak sup sup sem s nimi
dracik.bmw napísal:Dostanes po vajcach...Sa ti muselo inak stikat...Ci ani nie..![]()
...Ja som tiez este 10min pred zrazom cakal na Pohotovosti na fraju
..Ale stihol som to...+ dojebat spojku...Fuj my pekne dlho smrdelo auto
marek_tt napísal:ja som ta videl ako si isol okolo cukrovaru len si tak prefrcal cez krizovatku amy sme stali na cervenu na hlavnej a iu len pocujes ze drako ide![]()
dracik.bmw napísal:Sak tie otras koles svietia na kilometer![]()
marek_tt napísal:kolesa som ani neregistroval moc len som pocul zvuk a zrazu volaco cervene rychlo sa priblizujuce odbocilo na parkovisko a tam uvitanie ze drako ide to bolo pocut az na krizovatku![]()
a to bol moj cely zraz
![]()
dracik.bmw napísal:No tak este si prisiel oto ako som zapaleu spojku...Na tom placi de sme boliv ani neviem de to bolo...A smrdela my este pekne dlho v aute
![]()