... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
gerente napísal:tema premazana vidime sa v sobotu 17.00 pri route66
marek_tt napísal:zatial ten co ja na prvej strane,ale kto pride ten pride takze zoznam nema teraz uz zmysela kolko nas bude nejaky predbezny zoznam nemas gerente?
gerente napísal:zatial ten co ja na prvej strane,ale kto pride ten pride takze zoznam nema teraz uz zmysel
zacho_TT napísal:ja pridem urcite
hessy napísal:cize v sobotu .. aspon sa tu da aj vyznat, hlavne to tu nezaspamujte
coWon napísal:mam dve otazky... ako sa sem da supnut to hlasovanie a ako sa da premazat tema?
zajtrajsie mini stretko u mna plati, len mi tento prispevok nezmazte aby videli ze zajtra tam buem (:
marek, akej zancky mas bicykel? vies, aby som ta spoznal (: bo aj bmw bicykle su
coWon napísal:mam dve otazky... ako sa sem da supnut to hlasovanie a ako sa da premazat tema?
zajtrajsie mini stretko u mna plati, len mi tento prispevok nezmazte aby videli ze zajtra tam buem (:
marek, akej zancky mas bicykel? vies, aby som ta spoznal (: bo aj bmw bicykle su
coWon napísal:hlasovanie ked vytvaras temu a ked chces premazat temu musis moderatorovi napisatmam dve otazky... ako sa sem da supnut to hlasovanie a ako sa da premazat tema?
patres napísal:Sobotu som tam