... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
RacingWheels napísal:Budeme tam mat dve prilby ktore mozeme pozicat,popripade pozicia niekto kto nebude prave jazdit ak tie nase nebudu volne,videl som tam nejake bmw uz registrovane takze medzi sebou..,alebo od inych,poprosime niekoho kto bude v inej skupine.
RacingWheels napísal:Od koho ju mam pozdravovat :) .
Zial,len prenajal ako vela agentur,najma moto agentur.
patres napísal:Mne to furt vyhadzuje ze treba vsetko vyplnit , pritom je vsetko vyplnene a dam odoslat a zmizne mi kategoria
slamec napísal:verím, že to do budúcnosti trošku poriešia s platením k spokojnosti zákazníka
aj keď tu som ešte nebol, no môj osobný názor - euroring sa mi viac páči - je taký technickejší
RacingWheels napísal:
Aby sme to mohli zlepsit tak ma zaujima co mame zlepsit s platenim k spokojnosti zakaznika?
Slovakiaring sa da spravit aj technickejsi,pomalsi,lebo su tam krizovatky,da sa jazdit vselijako.
slamec napísal:
k tomu plateniu - ráno sa zobudíš, máš chuť, je pekne, prídeš, ZAPLATÍŠ a jazdíš - neviem ako to funguje v praxi tu - ale podľa týchto debát isto nie takto. možno je to škoda, ale ja osobne by som sa neregistroval
a neplatil mesiac dopredu
nevieš čo všetko sa stane - aj keď sa dá miesto prenechať v rámci klubu inému
RacingWheels napísal:
Presne ako pises,kapacita je obmedzena kedze chceme aby na trati nebolo vela aut a preto je dolezite kedy zaplatite,nie kedy sa registrujete,lebo ak len podla registrovanych bude uz dost a registrovani nejaki nezaplatia tak potom budu este volne kapacity a my to stopneme zbytocne.Takze ano,podstatne je kedy kto zaplati,lebo to je az potvrdenie registracie a zabezpecenie ucasti.Tu nejde o to,ze chceme cim skor peniaze na ucte,tu ide o to vediet ci registrovany clovek naozaj pride a chce jazdit.
Preto tu niekto spominal tu vetu,ze sa zaregistroval a ,ze cakame uz len kedy nam pridu peniaze na ucet.