... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
januar napísal:ja som sa teraz prave registroval a cakaju len kedy im prevediem peniaze
jollyjoker napísal:znepokojuje ma len ta prilba, ktoru musia mat ako vodici tak aj spolujazdci. to je pre mna dost obmedzujuce...neda sa to tam pozicat za poplatok?
RacingWheels napísal:Caute banda,informovali ma hondaci,ze tu riesite doveryhodnost tejto akcie a kedze nemam na tomto fore zaregistrovany svoj nick tak pisem z tohoto,ktory sme vytvorili ked sme Vam,ako klubu chceli ponuknut zlavy na nas sortiment(RacingWheels.sk).Posielali sme ss adminovi a nic.Ziadna reakcia.
Teraz k veci.Mozno ma niektori z Vas poznaju z HondaClubu,som tam adminom(M&R),alebo podla aut,bud cervene Evo s nalepkami TeamDynamics,ale sedy nissam 350Z.
Popripade niekto aj zo stretiek davnejsie na pumpe s Denkou(hondaclub),alebo pred McDonaldom,v Batide a tak.
Preco to pisem?Pisem to preto aby ste vedeli,ze za touto akciou nestoji nikto fiktivny,nie je to podvod a tesime sa na Vas 7.11.na Slovakiaringu cely RacingWheels team..
V pripade akychkolvek otazok ma kludne kontaktujte na:majo@hondaclub.sk,teamdynamics@mrgroup.sk,majo@racingwheels.sk,popripade akutne aj tel.0948636666.
BlackMW napísal:
este posledna otazka, ako je to s kapacitou ?
berie sa do uvahy cas platby a moze sa stat ze napr. o 10 dni pride info ze kapacita vycerpana uz neplatte ?
RacingWheels napísal:Budeme tam mat dve prilby ktore mozeme pozicat,popripade pozicia niekto kto nebude prave jazdit ak tie nase nebudu volne,videl som tam nejake bmw uz registrovane takze medzi sebou..,alebo od inych,poprosime niekoho kto bude v inej skupine.
jollyjoker napísal:este jedna otazka. je to dlha doba, zaplatit treba teraz. je moznost vratenia penazi ak sa stane nieco nevyspytatelne? v mojom pripade nic nehrozi ale clovek nikdy nevie...
dakujem.
Sodap napísal:kurna, neviem sa rozhodnut ktore registraciu vziat, doobeda / poobede / alebo cely den (no to by sice vyriesilo prve dve moznosti, ale zas neviem ci si to mozem teraz dovolit)
![]()
![]()
RacingWheels napísal:Uz aj z Prahy sa jedno BMW registrovalo :) a aj par M3 a M3 GTR .
alfi666 napísal:
Ahoj, je to sice OT ale ty si ten areal prenajimal, pripadne si spolumajitel, abo tak?
btw. pozdravujem Janku