Nedeľa, 4. Októbra 2009, 12:43
Najlepsie je, ze Noro, tak ako ja nemohol vediet ze jazda je zrusena, a pretocil sa, a pretocil by sa aj keby zrusena nebola. A este vacsia sranda je, ze to bolo zrusene kvoli dialke, a len co som namatkovo videl aj ine battle, dialky boly sem tam ovela vacsie a nic sa nerusilo...
Jazdil som za nim na drotoch, a z toho lesika som to tlacil co to da, akurat na drotoch to nema taku prilnavost aby som sa mohol rozbiehat ako clovek na novych gumach... Jedine co mna osobne nastvalo je, ze za cely zavod z norom som neurobil ziadnu chybu a porazima ma clovek co sa dva krat pretoci...
k tym brzdam, siel som na drotoch, cize nech som robil co som chcel, nemohol som ist tak rychlo ako noro preto zrejme noro v prvej zakrute domna skoro narazil, ale na to ma davat pozor on ake mam gumy a prisposobyt sa. A k tym brzdam, zo zasady nebrzdim pedalovou brzdou ked idem battle, a uz urcite nie naschval aby som niekomu ublizil, pre mna je svinstvo a je to predsa len zavod, nejde o zivot aby bol clovek za kazdu cenu prvy, maximalne co je mozno zatiahnem rucnu, ale urcite nie nepredvidatelne a keby ma ten druhy kopiroval tiez by ju zatiahol, lebo by tak ako ja zrejme nabral kuzele tak jak ja... noro sa lepil kvoli tym gumam, ako vravim, rychlejsie sa na drotoch jazdit neda
na nikoho neutocim, je to predsa len sutaz, ale tak clovek straca motivaciu...