... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Lucushka23 napísal:
neviem o tom ze by tu bola... skor na FB ju najdes
dasto napísal:aha, no chcel som jej posunut nejake videa ako som ju natacal a aj ten nestastny okamih som zachytil kamerou
Štiky napísal:jak to myslis Gusto?
a ja nemam ine gumy, co myslis, preco mam ten napis na boku? pre mna je aj ten buchanec proste nepredstavitelna suma...
Jak ze viem driftovat a neviem jazdit? videl si ma jazdit niekde? tomuto som vobec nepochopil
gusto napísal:
neviem ake si mal gumy, reagoval som na toho mudrlanta, co tvrdil ze sme ti mali umoznit prezut... koniec koncov, stacilo o to poziadat, ak si mal minute gumy. Koliziu som nevidel a je mi fakt luto, ze k tomu doslo, lenze vy ste tam vobec nemali co robit, uz bola prilis tma a nasi tratovaci chodili po ploche, pretoze upratovali areal. Bohuzial, nestihol som to stopnut... Ale je vidno, ze si nevyjazdeny, Ivan sa tej Silvii stihol uhnut, aj ked bol tesne za nou - aspon co som pocul. Okrem toho mas podvozok v katastrofalnom stave, zadok ti plava ako by si tam ani nemal tlmice. Porovnaj si to s Balazom, ktory ma v podstate identicke auto a jazdi ako zehlicka, ani sa nepohne...
gusto napísal:
neviem ake si mal gumy, reagoval som na toho mudrlanta, co tvrdil ze sme ti mali umoznit prezut... koniec koncov, stacilo o to poziadat, ak si mal minute gumy. Koliziu som nevidel a je mi fakt luto, ze k tomu doslo, lenze vy ste tam vobec nemali co robit, uz bola prilis tma a nasi tratovaci chodili po ploche, pretoze upratovali areal. Bohuzial, nestihol som to stopnut... Ale je vidno, ze si nevyjazdeny, Ivan sa tej Silvii stihol uhnut, aj ked bol tesne za nou - aspon co som pocul. Okrem toho mas podvozok v katastrofalnom stave, zadok ti plava ako by si tam ani nemal tlmice. Porovnaj si to s Balazom, ktory ma v podstate identicke auto a jazdi ako zehlicka, ani sa nepohne...
Štiky napísal:ja som tahal aj za rucnu. ja som dupol do pedalu, a zatiahol za rucnu, ale rutil som sa na silviu tak som stocil volant, a na sekundu pustil brzdu nech ma vytoci a netrafim ju celne, zial siel som bokom kvoli rucnej, ale takcitak sa uz tej zrazke nedalo zabranit... vsetko sa udialo strasne rychlo sekunda a uz drb...
dasto napísal:toto som nevidel, uz som bol zrejme prec, co vsetko si rozbil?
Štiky napísal:
dasto napísal:neurazaj ma, ja tu do nikoho neripem tak si taketo pomenovania odpusti...stikymu to pekne iskrilo od prdele ked jazdil posledny battle -gumy ko, nemalo by sa to zohladnovat, popripade prezut? potom by sa dalo povedat ze ok
Štiky napísal:
gusto napísal:
nie, nemalo by sa to zohladnovat, NIKDE na svete sa to nezohladnuje. On je jazdec, on si ma vediet spravne odhadnut, kolko mu este vydrzia gumy a vcas prezut. Este som nepocul o takej discipline motorsportu, kde by bolo vitazstvo jedneho neregulerne preto, ze porazeny mal nevhodne alebo prilis opotrebovane gumy :-)
A pise sa "nerypem" :-)
Štiky napísal:akurnaat ze ja som ho trafil kolesom az ma odhodilo, cize nech to nieje aj naprava atd
dasto napísal:no stalo sa.... :-) aj tak si myslim ze bola E30 zvyhodnena, ako aj pri battle kde sa pretocila(bol zruseny), ako aj pri battle ked sa stiky tlacil a uz som myslel ze ju predbehne
gusto napísal:
mysliet si mozes co chces, ale ked to napises verejne, uz je to obvinenie...