... všetko o BMW ...

(nezabite ma, mal som dobre referencie na ne). Mozem povedat ze oproti starym, vytecenym tlmicom a jednej zlomenej strune je to lepsie:) Jediny problem je, ze ked stojim na mieste a vytocim volant, tak tam nieco puka. Zatial neviem co to je, ale na nete som nasiel ze moze byt problem v tlmici, co by malo dotiahnutie vyriesit, lenze sa k tomu neviem dopracovat.
 (nezabite ma, mal som dobre referencie na ne). Mozem povedat ze oproti starym, vytecenym tlmicom a jednej zlomenej strune je to lepsie:) Jediny problem je, ze ked stojim na mieste a vytocim volant, tak tam nieco puka. Zatial neviem co to je, ale na nete som nasiel ze moze byt problem v tlmici, co by malo dotiahnutie vyriesit, lenze sa k tomu neviem dopracovat.

len pozor ci nebudu makke... ja mam 17" tiez repliky a zatial OK
 len pozor ci nebudu makke... ja mam 17" tiez repliky a zatial OK 
											 ale pekne auticko
 ale pekne auticko 

pekne vyzera na tych replikachlen pozor ci nebudu makke...

ako sa to správa bez katov a so športovým koncovým tlmičom pri vyšších rýchostiah?
keby si mal kufor a m naraznik tak mame skoro rovnake
ViktorDDD napísal:to správa bez katov a so športovým koncovým tlmičom pri vyšších rýchostiah? či nie je napr. v kabíne nejaké nepríjmené dunenie keď ideš po diaľnici, teda či je to použitelné aj na dlhšie cesty
Y-rezonator si nechal na mieste?

toto riesim pomaly rok
 toto riesim pomaly rok   asi to vyskusam na jar :-)
 asi to vyskusam na jar :-)