Neskutocna vec sa stala:)
Dojdem do prace, otvorim dvere a pocuj celkom velky rachot z motora. Otvorim kapotu(kombinackami lebo sa mi zlomilo otvaranie:) a vidim ze remenica sa celkom divne toci. tak zavolam mechanika, otvori kapotu vidi remenicu a ze treba novu( prevdepodobne gufero, ci co, vnutri v haji). ze ine tam ani nemoze byt, lebo ten centranli srob je dotahovany cca 700nm a tych 8 srobov este nevidel ze by boli povolene. tak som opatrne dosiel domov a zacal hladat novu komplet remenicu. Na potesenie som zistil ze zohnat ju je celkom tazke. Jedine v bmw za cca 400:) (skoro som zo stolicky spadol) v nedelu som sa konecne dostal k autu, aspon skontrolovat ci nahodou tie sroby niesu povolene. No co Vam poviem, obrazok hovori za vsetko:

Velmi zmiesane pociti som mal:)
Velka radost ze to snad bude ono, a hroza ze co vsetko sa mohlo stat keby tie 2 sroby, ktore sa dali odtiahnut rukami, tam neboli.
Dali sa nove srobi s podlozkami a zalepilo sa lepidlom na zavit ci ako sa to vola. vsetko sa poskladalo a nastartovalo. Kamen co mi spadol zo srdca mi skoro nohy dolamal:) Vsetko ide ako ma. No pravdu povediac nie ako ma ale ako predtym:D
PS: velka vdaka cloveku ktory si odomna "pozical" na dobu nekonecnu kryt praveho spetaku. Vazne diki!!!!!
Takze keby dakto mal zbytocny kryt praveho zrkadla predfacelift tak please pm:)