... všetko o BMW ...
. Keď sme sa išli previesť, na tachometri 48 tisíc a nejaké drobné, jednotka pridám, po chýli zatrasie niečo v aute, dvojka pridám, opäť po chvíli keď auto vybehne do otáčok, opäť niečo zatrasie, potom ďalej 3-4-5-6 som to nepostrehol, ale potom niekedy keď som vyšľapával spojku, opäť taký záchvev. Robí to iba pri rozbiehaní. Že vraj si to majiteľ nevšimol, keď sme sa rozlúčili, hneď išiel do BMW, a že vraj je to hardy spojka, dá ju hneď v pondelok vymeniť. Je to možné že tá hardina odišla pri tých kilometroch ? No to je jedna vec
, ďalšia trasie mierne trasie s volantom, stále, nie iba pri určitej rýchlosti, a pri brzdení takisto trasie a dosť, boli menené kotúče že za športové, sú tam dierované, ale sú asi na figu, lebo určite sa skrivili, alebo je nejaký iný problém, možno nevyvážené kolesá, krivé, geometria, alebo niečo iné. Auto sa zdá že ide dobre, on je druhý majiteľ, doviezol ho z Čiech priamo od BMW dealera, a cca po mesiaci predáva, že vraj potrebuje peniaze. Bol som taký sklamaný, že vyskočili také problémy, že som zabudol pýtať aby mi ukázal servisnú knižku. Tak teraz neviem, volal mi z BMW, že v pondelok mení hardinu, napichne ho na počítač, a že potom sa mám zastaviť. Váš názor ? dodoIPD napísal:Nekupuj to. Radsej si pockaj, popripade kup za viac, ale toto nebude dobre auto a ked to budes nedajboze chcet predat...
Ked uz to bolo rovnane na stolici , nehovorim ze take auta nejazdia po cestach, urcite aj horsie, ale predsa toto neni auto za 3000 euro.
k0be napísal:na tvojom mieste by som zavolal majitelovi, ze to neberiem a povedal mu aj preco...myslim, ze dovod je padny, ak to nahodou nevedel, tak aspon bude vediet co a ako...auto na prvy pohlad pekne, ale chodia v podobnej cene, pripadne trochu doplatis a budes mat lepsie. tie veci, co mal odstranit(ak ich teda naozaj odstrani) mu nebudu na skodu ani ked si auto bude chciet nechat, ani pri dalsom predaji. a aspon bude vediet, ze na teba nema cakat. tak ako predavajuci by podla mna mal byt seriozny aj (potencialny)kupujici