Chalani, ako by ste sa zachovali, chcem vedieť Váš názor.
Bol som rozhodnutý, že ju zoberiem
http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/335i-id2449497.html, ale som sa rozhodol že ju preverím, a prišiel som na také veci že až.
Preveril som auto podľa VIN v Čechách jednak u dealera kde bolo kupované, jednak v poisťovni. Výsledok, auto bolo dva krát búrané, jedna veľmi vážna búračka na predok, oprava cez 300 tisíc českých korún, vystrelené oba airbagi, komplet menený predok, nárazník, svetlá, všetky chladiče, čelné sklo, rovnané auto na stolici, no je tam toho dosť, pozrite si prílohu vymenených dielov, a druhá menšia búračka, ale tá je zanedbateľná voči tej prvej ktorá sa stala 13.6.2008. Búračky boli zamlčané, a ďalšia vec preveroval som auto aj v poisťovni kde bolo poistené, boli na neho nahlásené tri poistné udalosti, ale tam neboli taký ústretový ako v BMW, a nedozvedel som sa viac.
A ďalšia závažná vec, tie kilometre čo sú teraz na aute cca 48 tisíc vôbec nie sú poctivé, v BMW je zápis kedy bolo auto v servise 14.9.2010, a stav tachometra bol 81 141 km. Takže predpokladám že teraz môže mať auto takých cca 120 tisíc
Netuším či nový majiteľ o tom vedel, alebo aj on bol oklamaný, nechcem mu krivdiť.
Toto mi odpísali z Čiech:
Dobrý den pane .....,
vůz k nám jezdil na pravidelný servis, ale 13.6.2008 byl opravován po nehodě na přední část za cca 300 000kč - v příloze zasílám přehled použitých dílů při opravě.
Při poslední návštěvě u nás měl vůz najeto 81 141km dne 14.9.2010.
Asi jsem Vás moc nepotěšil, ale je dobré znát historii vozu které máte zájem zakoupit.
S pozdravem
No a teraz čo, ísť do toho, majiteľ sľúbil že odstránite to trasenie, čo že vraj robí tá hardina, že dá auto na počítač, odstráni to trasenie volantu pri jazde kontrolou preváženia diskov, či nie sú krivé, a ja som chcel, aby dal urobiť geometriu, lebo tá ma hlavne zaujíma, či po búračke, a následnom rovnaní na stolici je geometria v poriadku. O cene sme sa ešte nebavili je tam 23800 EUR. Tak čo, čakám na Vaše názory, lebo auto sa mi dofrasa páči.