... všetko o BMW ...
 s tou elektrikou to bolo výstižné, fakt ju nemám rada
   s tou elektrikou to bolo výstižné, fakt ju nemám rada   

.. na vstrekoch z m30 to šlo bezchybne ale nechcela som ich tam nechať lebo majú väčší prietok, chcela som zelené z m52 ako majú byť. Druhá váha vzduchu tomu tiež trochu pomohla no stále to nešlo ako malo.. už som nevedela čo s tým a prisahám, v momente keď sa zapojilo rádio a pustila som jej 2paca, tak zacala ísť bezchybne
.. na vstrekoch z m30 to šlo bezchybne ale nechcela som ich tam nechať lebo majú väčší prietok, chcela som zelené z m52 ako majú byť. Druhá váha vzduchu tomu tiež trochu pomohla no stále to nešlo ako malo.. už som nevedela čo s tým a prisahám, v momente keď sa zapojilo rádio a pustila som jej 2paca, tak zacala ísť bezchybne   
  .... neskôr som zistila, že mám prasknutý posilovač riadenia a ked stúpnem na brzdu tak fučí a saje vzduch. Keď som stúpila na brzdu s vyradenou rychlostou tak mi stúpali otáčky.. postupne sa to samo opravilo, motor ide už pekne, len keď stojím na brzde tak si ide svoje. Musím zohnať ten posilovač a vymeniť ho.
 .... neskôr som zistila, že mám prasknutý posilovač riadenia a ked stúpnem na brzdu tak fučí a saje vzduch. Keď som stúpila na brzdu s vyradenou rychlostou tak mi stúpali otáčky.. postupne sa to samo opravilo, motor ide už pekne, len keď stojím na brzde tak si ide svoje. Musím zohnať ten posilovač a vymeniť ho. .. Keď som išla pripevniť kastlík, prišlo ďaľšie prekvapenie od bývalého majiteľa. Úchyt na kastlík bol vyrezaný z kasne, proste chýbalo na kasni asi 7? cm dlhý "obdĺžnik, do ktorého sa primontuje kastlík (sorry neviem to lepšie vysvetliť
 .. Keď som išla pripevniť kastlík, prišlo ďaľšie prekvapenie od bývalého majiteľa. Úchyt na kastlík bol vyrezaný z kasne, proste chýbalo na kasni asi 7? cm dlhý "obdĺžnik, do ktorého sa primontuje kastlík (sorry neviem to lepšie vysvetliť   
  ) .. tak trebalo navŕtat do kasne dierky (od oka a dúfať, že nic neprevrtáme na opačnej strane a bude to sedieť)  cez ktoré sme s kamošom  pripevnili špecialný vypodložkovaný úchyt a vyšlo to tak parádne, že asi nikomu sa neotvára kastlik tak perfektne ako mne
) .. tak trebalo navŕtat do kasne dierky (od oka a dúfať, že nic neprevrtáme na opačnej strane a bude to sedieť)  cez ktoré sme s kamošom  pripevnili špecialný vypodložkovaný úchyt a vyšlo to tak parádne, že asi nikomu sa neotvára kastlik tak perfektne ako mne   .... A postupne som doskladala zbytok, stredový tunel atď...
 .... A postupne som doskladala zbytok, stredový tunel atď...

Umývala som ju cez dve hodiny, každý detail malou hubkou.. ten pocit, že na ďaľší deň pojdem pre značky ma motivoval k tomu, čo najlepšie ju umyť nech je pekná čistá, no veď určite si viete predstaviť ako som sa tešila a bola premotivovaná
 Umývala som ju cez dve hodiny, každý detail malou hubkou.. ten pocit, že na ďaľší deň pojdem pre značky ma motivoval k tomu, čo najlepšie ju umyť nech je pekná čistá, no veď určite si viete predstaviť ako som sa tešila a bola premotivovaná   

už to pomaly začína.. po dvoch týždnoch spokojného vozenia sa mi v zákrute roztrhlo plynové lanko
 už to pomaly začína.. po dvoch týždnoch spokojného vozenia sa mi v zákrute roztrhlo plynové lanko  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) .. Dostala som ju na chodník tak, že mi kamarát držal kapotu a pridával na škriatej klapke.. celkom sranda s keramikou takto sa posúvať
 .. Dostala som ju na chodník tak, že mi kamarát držal kapotu a pridával na škriatej klapke.. celkom sranda s keramikou takto sa posúvať   
  ... na ďaľší deň, som menila to lanko v luxusnej vykurovanej garáži ala na ulici v zime
 ... na ďaľší deň, som menila to lanko v luxusnej vykurovanej garáži ala na ulici v zime   minútu na to ako som sa šla povoziť s novým lankom, sa mi od podlahy odtrhol plynový pedál.. teraz je pripevnený o podlahu samorezkou, musím to vyriešiť nejako racionalnejšie ale zatial drží
 minútu na to ako som sa šla povoziť s novým lankom, sa mi od podlahy odtrhol plynový pedál.. teraz je pripevnený o podlahu samorezkou, musím to vyriešiť nejako racionalnejšie ale zatial drží