... všetko o BMW ...
 bude to auto od konkurencie.Vo vyhľadávači mám facelift w220 alebo w211,to sa ešte uvidí podľa ponuky
bude to auto od konkurencie.Vo vyhľadávači mám facelift w220 alebo w211,to sa ešte uvidí podľa ponuky

starynovy napísal:Dospeje, skusi a odospeje do naskoku vdaka technike.
 Vsak nech kupi 220, uvidime recenziu po roku, gabo vedel tak triezvo prilozit na 39 v pline, hej makke, takze objektivita bude. Btw radolil by som bral 211 posledny rok vyroby, AMG alebo 4 valcovy diesel. Oboje budes predavat tak rok ale toto aspon predas a uz to nehnije ako obite jablko. Vzdy ked robim 220 iba sa poradujem, ze v TP niesom ja.
 Vsak nech kupi 220, uvidime recenziu po roku, gabo vedel tak triezvo prilozit na 39 v pline, hej makke, takze objektivita bude. Btw radolil by som bral 211 posledny rok vyroby, AMG alebo 4 valcovy diesel. Oboje budes predavat tak rok ale toto aspon predas a uz to nehnije ako obite jablko. Vzdy ked robim 220 iba sa poradujem, ze v TP niesom ja.Napster050 napísal:C126 alebo C140tak také W126 alebo W140 coupe by som si vedel predstaviť v garáži
 človek časom mení svoje názory...
 človek časom mení svoje názory...
 Len ako som spomínal,ide mi o psychickú pohodu či ti auto sadne
 Len ako som spomínal,ide mi o psychickú pohodu či ti auto sadne

speedfred napísal:no daj, mňa stál rok a dva mesiace s 335i necelých 1000€ (teda nerátam benzín, toho sa za 20tis minulo hodnes tou Daciou by som to moc neporovnával,pretože ona by bola ďaleko spoľahlivejšia.
Mám ti napísať koľko ma stál rok a pol života s M235 a aj tak to nebolo ono ???
 )
 )