... všetko o BMW ...
 Ja nie som fanúšik nových áut, takže môže mať kľudne aj "gold line" (ďalšia generácia sedmy bude mať 100%
 Ja nie som fanúšik nových áut, takže môže mať kľudne aj "gold line" (ďalšia generácia sedmy bude mať 100%  )
)  Takže tak trošku aj prakticky už keď spletam dve ma tri
 Takže tak trošku aj prakticky už keď spletam dve ma tri 
voMacK napísal:MotorA co je na tom aute akoze take zle podla teba?

vždy som chcel veterána. Nikto tú netvrdí že e46 je lepšia ako f30 (o takej 20 ročnej f30 by som sa rád porozpraval, prídem potom na e46ke
 vždy som chcel veterána. Nikto tú netvrdí že e46 je lepšia ako f30 (o takej 20 ročnej f30 by som sa rád porozpraval, prídem potom na e46ke  ). Tvrdím že nie I4. Takže 6 valec a zadný náhon to je moja rada. (aby bolo jasné pre tých čo si doteraz mysleli že bmw je predok
). Tvrdím že nie I4. Takže 6 valec a zadný náhon to je moja rada. (aby bolo jasné pre tých čo si doteraz mysleli že bmw je predok  )
) 
											ViktorDDD napísal:omacka dones tu chalanovi nejaky ten diazepam aby ho z tej e46 nerozdrapilo
imho ten 4valec ide slusne, a aj zvukovo je to zaujimave
https://www.youtube.com/watch?v=f08wxZBvJ64
 Vacsina novych bmv je i tak na firmu, bud ako fleet alebo aj pre majitela a nie kazdy je Siroky na A8 W12.. cestna dan, normovana spotreba atd. Vacsina si vystaci na trojkovej ofci, tak 520d je uz len vitane plus. Vykon to ma dostatocny, malokto si potrpi na nejaky zvukovy prejav. Podnikatel alebo iny reprezentativec sa ti nebude vozit na starej sracke, je jedno co je v tom za motor. Vid. E triedu s 2,1L, A6 s 2L v manuale alebo 5er..
 Vacsina novych bmv je i tak na firmu, bud ako fleet alebo aj pre majitela a nie kazdy je Siroky na A8 W12.. cestna dan, normovana spotreba atd. Vacsina si vystaci na trojkovej ofci, tak 520d je uz len vitane plus. Vykon to ma dostatocny, malokto si potrpi na nejaky zvukovy prejav. Podnikatel alebo iny reprezentativec sa ti nebude vozit na starej sracke, je jedno co je v tom za motor. Vid. E triedu s 2,1L, A6 s 2L v manuale alebo 5er..