... všetko o BMW ...
sputn1cek napísal:musim priznať, že ten rozdiel medzi fotkami a medzi tym, ako to auto vyzera naživo je pri tejto farbe neskutočny, ešte stale tomu nechapemEšte pred rokom som tu farbu mal takmer na dne môjho rebrička farieb na E90 ale už ju asi mam na vrchole

Ta farba sa neda dobre odfotit, nazivo je uplne ina. Aj tie svetla vyzera na foto tmave a v reale je to akurat. V E90 sa mi paci viac asi len taka do zlata farba co ma hyde na 335ke, tie nie su skoro vobec na cestach. ale ta neviem ci sa davala aj na EU trh..A potom este dobra je ta modra co mal Milos na E90, tych je tiez malo.
 Ta farba sa neda dobre odfotit, nazivo je uplne ina. Aj tie svetla vyzera na foto tmave a v reale je to akurat. V E90 sa mi paci viac asi len taka do zlata farba co ma hyde na 335ke, tie nie su skoro vobec na cestach. ale ta neviem ci sa davala aj na EU trh..A potom este dobra je ta modra co mal Milos na E90, tych je tiez malo.

vcera som sa este bol vozit po obchvate a nechcelo sa mi z neho ani vystupit, keby nebyvam kde byvam tak by som ho urcite nepredal.. Nateraz BMW opustam, ale urcite sa k nemu este vratim - k nejakej cervenej E90 M3
 vcera som sa este bol vozit po obchvate a nechcelo sa mi z neho ani vystupit, keby nebyvam kde byvam tak by som ho urcite nepredal.. Nateraz BMW opustam, ale urcite sa k nemu este vratim - k nejakej cervenej E90 M3 
 tesim sa next step a vidime sa na babe
  tesim sa next step a vidime sa na babe  

To auto je super, 3er s 30i motorom je velmi dobra volba a aj ked obcas niecim nasere, predsa len uz ma 10r., tak to stoji za to, lebo to 3x vrati zvukom, tahom a jazdnymi vlastnostami. Keby som rok a pol dozadu v case a vyberam auto, vyberem si znova presne toto.
 To auto je super, 3er s 30i motorom je velmi dobra volba a aj ked obcas niecim nasere, predsa len uz ma 10r., tak to stoji za to, lebo to 3x vrati zvukom, tahom a jazdnymi vlastnostami. Keby som rok a pol dozadu v case a vyberam auto, vyberem si znova presne toto.  Mozno sa aj budeme niekde stretavat na babe cez vikend na pokec
 Mozno sa aj budeme niekde stretavat na babe cez vikend na pokec 
 Ak sa pojde na babu tak sa pridam, nie je to trhac asfaltu, ale aj s tymto sa da troska zabavit. Na poriadnu zabavu tu bude druhe auto
 Ak sa pojde na babu tak sa pridam, nie je to trhac asfaltu, ale aj s tymto sa da troska zabavit. Na poriadnu zabavu tu bude druhe auto 

ver mi
 ver mi