... všetko o BMW ...
skoki napísal:dlho som nič nepridal, tak to trošku aktualizujem. Na 1er som vymenil olej, dal som tam motul 300V + najbližšiu dobu pôjde na diagnostiku, mám pocit, že na volnobehu ma trošku drsnejši chod, aj keď som nepočul žiadnu inú 120i.
na e46 som kúpil nové hadice sania + separator oleja, takže v najbližšej dobe to povymieňam. Podarilo sa mi prasknuť predný nárazník ale ešte nie som rozhodnutý čo s ním a či zostane.... uvidíme, + cez zimu sa chystám zase prekopať hudbu, pôjdem už do aktívu :-) aj keď aktuálna zostava stačila na 2 miesto v EASCA v kategorii SQL maxi.
No a nakoľko čakáme prírastok v decembri, neodolal som a objednal wheel-whores bodyčko

[/quote]
[/quote]
 gratulacia
 gratulacia   
   paradne bodycko
 paradne bodycko  
nadro napísal:Gratulujem k umiestneniu aj k prirastku
 [/quote]
[/quote]

neni to škoda dat zosilovač iba na vyšky? teraz potrebuješ asi radio zo 6 cinch či?
 neni to škoda dat zosilovač iba na vyšky? teraz potrebuješ asi radio zo 6 cinch či? 

Inak aj ja plánujem do domu poriadnu zostavu, len to už siaha do astronomických súm
 Inak aj ja plánujem do domu poriadnu zostavu, len to už siaha do astronomických súm 

chcem zostať pri alpine, možno 9835r
  chcem zostať pri alpine, možno 9835r 

tento rok uz mam v plane nejaky zraz aj ja, tak dufam, ze si to pozriem na vlastní bulvy
  tento rok uz mam v plane nejaky zraz aj ja, tak dufam, ze si to pozriem na vlastní bulvy