... všetko o BMW ...

popici gratulujem, velmi pekne auto
 popici gratulujem, velmi pekne auto   
  ale tu mam aspon menej roboty..
 ale tu mam aspon menej roboty.. 

prečo som začal s tlmením?  Nakoplo ma to že vrzgali predné stlpiky (zostené pri prvej obhliadke, je to choroba všetkých jednotiek), tak som to chcel nejak poriešiť a ked som nad tým zacal rozmýšlať (ešte ani auto nebolo doma), tak som sa rozhodol že to vytlmím na komplet aby bolo čo najtichšie. Som zvedavý ako to celé dopadne ked bude dokončená podlaha, dvere a strecha. Uvidím ako mi prepne ale možno sa pustím do dodatočného odhlučnenia aj motorového priestoru. Bude to tichšie ako sedma
  prečo som začal s tlmením?  Nakoplo ma to že vrzgali predné stlpiky (zostené pri prvej obhliadke, je to choroba všetkých jednotiek), tak som to chcel nejak poriešiť a ked som nad tým zacal rozmýšlať (ešte ani auto nebolo doma), tak som sa rozhodol že to vytlmím na komplet aby bolo čo najtichšie. Som zvedavý ako to celé dopadne ked bude dokončená podlaha, dvere a strecha. Uvidím ako mi prepne ale možno sa pustím do dodatočného odhlučnenia aj motorového priestoru. Bude to tichšie ako sedma 

ja som ho umýval asi 3 roky dozadu poriadne s arvou a striekal aj s vodou ale z tlakového rozprašovača. Teraz som len odmontoval všetky plasty, tesnenia... čo sa dalo a v podstate som iba poutieral prach a trochu špiny a naimpregnoval plasty
  ja som ho umýval asi 3 roky dozadu poriadne s arvou a striekal aj s vodou ale z tlakového rozprašovača. Teraz som len odmontoval všetky plasty, tesnenia... čo sa dalo a v podstate som iba poutieral prach a trochu špiny a naimpregnoval plastyskoki napísal:mne lepilo tiežja som ho umýval asi 3 roky dozadu poriadne s arvou a striekal aj s vodou ale z tlakového rozprašovača. Teraz som len odmontoval všetky plasty, tesnenia... čo sa dalo a v podstate som iba poutieral prach a trochu špiny a naimpregnoval plasty