... všetko o BMW ...
airbone napísal:Sanie dolu za 5hodin????? Pekna sranda. Kludne to zvladnes sam, ak si trochu zrucny. CCa 1hod. prace dat to dolu. Za 5 hodin v BMW zaplatis urcite viac ako 150eur, napriklad tu v PO v REGNUM BAVARIA je jedna servisna hodina skoro 80EUR!!!! Stiahni si z netu BMW TIS (technical information system) - su to dielenske prirucky a najdes tam postup krok za krokom, ale myslim ze sa zaobides aj bez neho.
Riesim teraz tiez vstreky na E60. Co ti vlastne robi motor? Napriklad moj ma nedobry chod na volnobehu a niekedy mi zdochne z nicoho nic, ked stojim na krizovatke. Nic prijemne. AKurat v pondelok idem vyberat vstreky a dat ich prekontrolovat na stolicu. Pojdem do firmy v Kezmarku, no ty by si to mal asi daleko. Ak zadas do google "repas vstrekovacov", najdes spustu firiem aj vo svojom okoli, dnes som to akurat pozeral.
Ake si mal hodnoty na diagnostike? Diagnostika povoluje korekcne hodnoty tusim od -4 do +4mg, no to je uz vela. Zvacsa uz hodnoty okolo 2 do plusu znacia ze vstrek je v kybli. Mne pise dobre hodnoty, ale sem tam za jazdy sa mi ulozi chyba "korekcia prilis vysoka", tzn. ze prekrocila hodnotu 4 do plusu. Inac sa tie vstreky meraju na volnobehu.
Ak najdes firmu na kontrolu vstrekov a repas, kludne ti to aj oni vyberu z auta za nejaky priplatok. Co som dnes volal do tej firmy v KK, tak za oficialny test s protokolom je 20eur na jeden vstrek. Zmeraju prepad, rozprasovanie a vsetko co treba. Da sa aj lacnejsie. Za repas priblizne 120-140eur - podla toho ci este ide zrepasovat. Je to zo zarukou a myslim ze lepsia alternativa ako kupovat novy vstrek. Myslim ze to nie je zla cena, nakolko tu v PO v BOSCH som platil za jeden repasovany vstrek 280eur (a svoj stary som musel vratit). Vtedy to surilo, tak som to uz inac neriesil a vzal.
donuzo napísal:Ak by bol zaujem mam vstereky na predaj :) po repase ,nabehnute cca 2000km.. (150eur/ks) repas ma vysiel 120eur/ks,,mam aj protokol ze suhlasia kody..
ps. diagnostika ti len ukaze prepad,nikdy nevies ci ti uz nezacina tryska "curat" ,,potom sa robia pekne dierky do piestov :) kludne moze byt vstrekovac na prepade ok a tryska moze curat.. a este jedna rada ,ak si budes davat robit reneralku vstreku,tak pytaj protokol o teste s vygenerovanym kodom,nakolko takychto masim na svk moc nieje...kod treba potom zapisat do riadacky .. :)
airbone napísal:Hej, o tom curani viem svoje.... Pekna dierka v pieste a nasledne vymena motora. TIe vstreky co mas, ake cislo (BOSCH). Mne by trebalo 0445 110 131. A kde boli repasovane? Diagnostika neukaze len prepad. AK to daju na origo stolicu, tak zmeraju aj rozprasovanie, casovanie apd.
Tak ci tak moje musia na test, lebo neviem ktory je KO. Mozno ich je viac. O tom korekcnom cisle viem, zapisem ho do RJ bez problemov.
eEDOo napísal:
Hmm...takze, ak by som to doma vymenil, tak musim ist este na diagnostiku? Teda pises, ze musim niekam do riadiacky zapisat nejaky kod, ktory dostanem od servisu, ktory bude robit ten repas.
Dik
TT-SIMIK napísal:Ešte jedna vec ohladne vstrekov....je len málo firiem,ktoré su korektné a dobré......najhoršie je nájsť fakt profíkov........neodporúčam Agat pezinok, ani diesel plus nitra......
eEDOo napísal:no ved na to som presne narazal. Ze vyhladat sa cez google da, ale ci je firma korektna a robia dobre uz nezistim.
Najlepsie by bolo ak by mi niekto odporucil niekoho konkretneho s kym ma skusenosti ze robia dobre, najlepsie z okolia ZA, ale nebol by asi problem zajst aj niekam dalej.
Ja som nasiel jednu firmu z trencina (http://www.turbo-tec.eu/sk/contact.php). mate niekto skusenosti s nimi?
donuzo napísal:
jasne na tryskach mas kody (6miestny EU3,7miestny EU4) ak sa zmenie treba ich dopisat do riadacky..