... všetko o BMW ...
 ale dakujem za info našiel som aj navod  jeden sice je na nakodovanie aux ale neviem čo nan hovorite ,myslite že to podla toho postupu ako je na videu presne spravim až nato samozrejme že zadam 672 kod len neviem teraz či to ma byť v tvare #672 alebo $672 dalej mam otazku  asi trapnu ale opytam sa aky je rozdiel medzi FA a VO v NCS zatial som do toho nešprtal lebo nebolo treba preto sa pytam .Zatial vam dakujem airbone a jaro za rady
 ale dakujem za info našiel som aj navod  jeden sice je na nakodovanie aux ale neviem čo nan hovorite ,myslite že to podla toho postupu ako je na videu presne spravim až nato samozrejme že zadam 672 kod len neviem teraz či to ma byť v tvare #672 alebo $672 dalej mam otazku  asi trapnu ale opytam sa aky je rozdiel medzi FA a VO v NCS zatial som do toho nešprtal lebo nebolo treba preto sa pytam .Zatial vam dakujem airbone a jaro za rady 

faceman napísal:Dakujem ti za info airbone dam vedieť potom ako to dopadlo čakam ešte za tou spojkou na opticky kabel a ked pride pustim sa dotoho uvažujem, že už ked to budem mať rozobrate všetko dorobim aj aux rovno
faceman napísal:tak cd menič nahodeny všetko spravene a nakodovane a ide aj AUX, ale nastal dalši problem neviem či pri kodovani ale je to dosť nepravdepodobne ale normalne mi chybaju zakladne položky v nastaveniach ako je dysplay kliknem a ukazuje mi len brightness, neukazuje mi nastavenia pre head up dysplay a ostatok dokonca mi nechce zobrazovať navigaciu na HUD čo predtym išlo v pohode neviete kde môže byť problem ,vybila sa mi aj baterka dal som ju nabiť samozrejme nemohlo to byť aj tym že tam niečo zblblo ??