... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: dorobenie CD meniča spravene, vymazali sa položky z idr

Piatok, 26. Februára 2016, 01:40

faceman napísal:
ano prvy krat som zabudol dať sg codieren a nakodovať to , dnes som tak spravil vo všetkych jednotkach až na PDC a LMA tam vypisovalu stale chybu a stale to neide a okrem tych položiek čo som spominal v predchadzajucom prispevku mi zmizla aj funkcia TV ktora nebola funkčna ale zobrazovala sa v i drive

kodoval si vsetky podmoduly CCC (cappl, caudi, ctune, chost, cgate) ???
Jednoducho musel si nieco spravit zle. TV funkcia ktora je od vyroby nemohla len tak zmiznut.
Napis ako si presne postupoval.

faceman
Autor témy
Auto: BMW E92 330d

Piatok, 26. Februára 2016, 07:31

Tak postupoval som nasledovne pozapajal som menič a aux poskladal všetko , zapol som NCS načital som vinko ,stale pri načitani mi vyhadzovalo chybu v FA $120 a $621 tušim tak som ich vymazal z FA a normalne všetko načitalo, potom som zapisal CD menič do vybavy v tvare $672 a +NAUX samozrejme som musel vymazať kod pre predpripravvu CD meniča $694 zobralo mi to a potom som vybral jednotku CAS a LMA a dal funkciu FA write zobralo , a ešte zmenil +NAUX z nicht montiert na montiert,vypol vyťiahol kluč zapol menič išiel aj AUX, vtedy som ešte nespozoroval, dany problem s položkami chybajucimi v idrive ano zabudol som ešte dať potom change job na sg codieren a nakodovať do všetkych jednotiek , ale toto som spravil včera že som zapol NCS načital vin auta, a dal som job sg codieren a nakodoval všetky moduly v uate okrem PDC a LMA lebo vkuse vypisovalo chybu COAPI ERROR 2060, a nič sa nezmenilo dalej som si včera všimol že vypisuje nejaku chybu v inpe ohladom HEAD UP a dokonca po včerajšom kodovani ešte vyskočial chyba active steering že neide , stalo sa to po kodovani poslednom prikladam aj foto
Prílohy
IMG_0505[1].JPG
IMG_0504[1].JPG
IMG_0503[1].JPG
Aktual
BMW E92 330d
BMW R1200GS Adventure

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Piatok, 26. Februára 2016, 14:35

otazka je co robili kody vybavy 120 a 621 v tvojom VO, ked take vobec neexistuju. Takkze ich tam niekto z neznameho dovodu nejako pridal.
Vyzera to ze si si odkodoval HUD a tym padom je preruseny MOST.
Vyzera to ze mas to auto akosi pozliepane.... :smile:
Daj VIN aby sme sa pozreli aku tam mas mat vybavu od vyroby, a tak isto precitaj svoj cely VO a hod sem. Vsetky kody co tam mas.
Inac by si tam mal mat tusim $610 , co by mal byt HUD.

faceman
Autor témy

Piatok, 26. Februára 2016, 22:22

airbone ked som kupoval to auto vravel človek, že mu tam dajaky mechanik robil upgrade softweru na novšiu verziu , od vtedy neide ani funkcia ovladania hlasom , tie kody čo som pisal z FA 120 a 621 tam fakt boli vkuse vyhadzovalo chybu pokial som ich nevymazal nechcelo načitať vinko ani ma pustit dalej v ncs , priložil som vin auta aj s vypisom vybavy na foto, FA prečitam zajtra a hodim foto tiež
Prílohy
WP_20151001_036.jpg
WP_20151001_037.jpg
Aktual
BMW E92 330d
BMW R1200GS Adventure

faceman
Autor témy

Sobota, 27. Februára 2016, 16:07

Tak už to ide neviem ako sa to stalo či nejakym nedopatrenim ale v FA nebol zapisany HUD , po zapisani a nakodovani všetkych jednotiek už normalne zobrazuje HUD v nastaveniach aj zobrazuje udaje z navigacie na HUD akurat mi neukazuje smerovky na HUD ale to budem musieť dodatočne nakodovať,ešte sa chcem opytať ten M5 nahlad v HUD mal som to nakodovane ale vždy to zhaslo po 10 sekundach , ale všimol som si na internete a vo videach , že niekomu sa to podarilo rozchodiť napr na tomto videu 530d https://www.youtube.com/watch?v=xDy8C5OnM4Y a to nema ani M5 budiky ale klasicke diky airbone za ochotu :thumbup:
Aktual
BMW E92 330d
BMW R1200GS Adventure

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní