faceman napísal:tak cd menič nahodeny všetko spravene a nakodovane a ide aj AUX, ale nastal dalši problem neviem či pri kodovani ale je to dosť nepravdepodobne ale normalne mi chybaju zakladne položky v nastaveniach ako je dysplay kliknem a ukazuje mi len brightness, neukazuje mi nastavenia pre head up dysplay a ostatok dokonca mi nechce zobrazovať navigaciu na HUD čo predtym išlo v pohode neviete kde môže byť problem ,vybila sa mi aj baterka dal som ju nabiť samozrejme nemohlo to byť aj tym že tam niečo zblblo ??
nic tam nezblblo ale asi si to nespravne nakodoval. Menic sa napaja od MPM modulu, aj ten by mal vediet co sa deje a kde sa deje. Inac ten menic neuspi a to moze vyslahat bateriu samozrejme po nejakom case. Alebo ak mas novsie auto po 08/2005 tak to napaja KGM. Jednoducho tym novym VO treba prekodovat vsetko co sa da - najlepsie vsetky jednotky, aj CAS (ten zasa moze riesit wake-up signal pre niektore moduly) a u CCC nezabudni na vsetkych 5 podmodulov.
Pripadne by som odporucil - po zmene VO a jeho zapise do CAS a LMA hodit auto na ISTU, ta si nakoduje vsetky jednotky, pripadne v nich updatne soft...
Totizto zmenil si konfiguraciu MOST siete kedze si pridal dalsi spotrebic a v CCC sa uklada nejaky MOST configuration. Z toho dovodu ti moze haprovat HUD ktory ide tiez po MOST pokial viem, jednoducho sa musi ulozit nova konfiguracia a najlepsie aj update v jednotkach ak si to vyzaduju, nakolko niektore so starym SW si nemusia 100% rozumiet s inymi kde je sw novsi....
Alebo cely retrofit pre CD menic spravit cez ISTA-P.