... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

amando
Autor témy
Auto: 330xd
Kraj: Bratislavský

Najlepsi servis/servisak pre BMW

Pondelok, 13. Mája 2013, 09:58

Ahojte,

kupil som si svoje prve BMW, konkretne 330xd (2007) a zacinaju prve problemy: pri odomknuti sa mi samovolne natocia vonkajsie spatne zrkadla, ventilator v rezime Auto nefunguje spravne a neustale meni otacky, iDrive obcas nechces pri stlaceni potvrdit volbu atd...
Vieme o nejakom cloveku/servise, kde neuctuju nezmyselne poplatky uz pri pozdrave a kde pod pojmom servisovat nerozumeju napojit auto na diagnostiku a max vymenit "kus za kus"?

Dakujem

Tomas

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Re: Najlepsi servis/servisak pre BMW

Pondelok, 13. Mája 2013, 15:31

Ja si myslim ze problem nebude len v aute :wink:

1.Pouzivas stale len jeden kluc od auta?alebo jazdi z autom aj niekto este a ma druhy kluc? lebo to natacanie spetakov nataca podla mna automaticky , podla toho ktory sofer tam jazdi.

2.Ak mas klimu v rezime auto , tak ventilator sa zrejme aj automaticky nastavuje
ak zapnes klimu tak aj to kolecko hore pri fukaroch pretoc na modre
ja rezim auto nepouzivam , mam manualne nastavene kadial mi ma a ako fukat , mam pokoj :wink:
ale prestuduj si manual od auta ako sa to ma spravat

3.Ja som teraz bol v BOSCH Car Service v Petrzalke , a musim povedat ze sa naozaj vyznal , maju tam aj daky certifikat priamo od BMW a su priamo cez siet napojeny na BMW takze z autom moze robit totalne vsetko ako v autorizaku, dokonca tam moze robit garancne veci.Mne kodoval nove funkcie do auta a testoval VALVETRONIC.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Pondelok, 13. Mája 2013, 19:15

//MPower napísal:
Ja si myslim ze problem nebude len v aute :wink:

1.Pouzivas stale len jeden kluc od auta?alebo jazdi z autom aj niekto este a ma druhy kluc? lebo to natacanie spetakov nataca podla mna automaticky , podla toho ktory sofer tam jazdi.

2.Ak mas klimu v rezime auto , tak ventilator sa zrejme aj automaticky nastavuje
ak zapnes klimu tak aj to kolecko hore pri fukaroch pretoc na modre
ja rezim auto nepouzivam , mam manualne nastavene kadial mi ma a ako fukat , mam pokoj :wink:
ale prestuduj si manual od auta ako sa to ma spravat

3.Ja som teraz bol v BOSCH Car Service v Petrzalke , a musim povedat ze sa naozaj vyznal , maju tam aj daky certifikat priamo od BMW a su priamo cez siet napojeny na BMW takze z autom moze robit totalne vsetko ako v autorizaku, dokonca tam moze robit garancne veci.Mne kodoval nove funkcie do auta a testoval VALVETRONIC.

ten BOSCH mozem aj ja odporucit, chalan s nickom jaroslav12 tam robi, skus sa na neho nakontaktovat
pripade ak ti to neponahla, tak skus chalana s nickom semtex, to je BMW Boh :) ale ma aj bozsky vela prace :)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Utorok, 14. Mája 2013, 15:05

semtexsovi som sa uz daaaaaaaaaaaavno snazil dovolat asi tyzden a ani raz nezdvihol telefon chcel som len spravit diag , tak ze som ho vypustil z hlavy..A cez den nepracuje iba neskoro vecer co som pocul.Skoda ze ma taky harmonogram

PeqpeK

Utorok, 14. Mája 2013, 20:06

//MPower napísal:
semtexsovi som sa uz daaaaaaaaaaaavno snazil dovolat asi tyzden a ani raz nezdvihol telefon chcel som len spravit diag , tak ze som ho vypustil z hlavy..A cez den nepracuje iba neskoro vecer co som pocul.Skoda ze ma taky harmonogram

jo oni maju vela prace vsetci, takze ak nieco chces, tak musis ist osobne...

Kallon
Auto: VW Passat Variant
Kraj: Nitriansky

Utorok, 14. Mája 2013, 20:15

PeqpeK napísal:

vacsinou dobry mechanik ma furt obsadene. servisom kde to ziva prazdnotou sa radsej vyhybajte .......
VW Passat Variant, 140kW,´18
PEUGEOT 308 SW, 73kW,´16
LADA Granta Liftback, 72kW,´17
LADA Kalina SW, 72kW,´17

EX:
SKODA Octavia Combi, 110kW, ´17
PEUGEOT 301, 68kW,´14
ROVER 25, 63kW, ´00
CITROEN C3 Picasso, 68kW, ´13
SUZUKI SX4, 88kW, ´12
BMW E90 320D, 120kW, ´06
BMW E36/5 318ti, 103 kW, ´97
OPEL Ascona C, 1.6 SR, 55kW, ´82
ŠKODA 120LS, 40,5kW, ´86

amando
Autor témy
Auto: 330xd

Štvrtok, 16. Mája 2013, 08:11

Dikes za odpovede a nazory:)

Pokial ide o sofera, tak sice nie som automechanik, ale ani blondinka:)
Na aute jazdim iba ja a pouzivam iba jeden kluc, takze zrkadla sa nemaju preco samovolne natacat pri kazdom odomknuti auta... A to ani keby som pouzival 5 klucov:)

Ak sa bavime o klime, tak mi pride nezmysel najskor si zaplatit za automaticku klimu a potom ju mat v manualnom rezime.

Tak nejak tusim ze problem moze byt v bezklucovom pristupe do auta. Znamy ho mal na X5 a rozbilo mu komplet celu elektroniku v aute, kym v servise prisli na to ze je chybne cidlo tohoto systemu.

Hold BMW uz nie je to co kedysi...

PeqpeK

Štvrtok, 16. Mája 2013, 09:08

amando napísal:
Dikes za odpovede a nazory:)

Pokial ide o sofera, tak sice nie som automechanik, ale ani blondinka:)
Na aute jazdim iba ja a pouzivam iba jeden kluc, takze zrkadla sa nemaju preco samovolne natacat pri kazdom odomknuti auta... A to ani keby som pouzival 5 klucov:)

Ak sa bavime o klime, tak mi pride nezmysel najskor si zaplatit za automaticku klimu a potom ju mat v manualnom rezime.

Tak nejak tusim ze problem moze byt v bezklucovom pristupe do auta. Znamy ho mal na X5 a rozbilo mu komplet celu elektroniku v aute, kym v servise prisli na to ze je chybne cidlo tohoto systemu.

Hold BMW uz nie je to co kedysi...

ja mam tiez ComfortAccess a ziadne taketo problemy nemam, podla mna je to nezmysel, ved ten system je iba na odomykanie a startovanie auta, nic viac...

IMHO BMW su teraz praveze lepsie ako kedysi :) len maju viac kurvitok...este keby sa viac sustredili na ergonomiu, tak pri nich mozno aj ostanem :D

Co sa tyka toho ventilatora, asi by bolo dobre zdiagnostikovat tu klimu

Hyri

Pondelok, 27. Mája 2013, 13:42

PeqpeK napísal:

:D
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

PeqpeK

Pondelok, 27. Mája 2013, 18:00

Hyri napísal:

:D

aaale aha kto nam tu zabludil, co neni roboty? :D stavim sa dnes a dohodneme co s tym mojim naraznikom jebnutym aby ste sa nahodou nenudili :mrgreen:

Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA

Nedeľa, 2. Júna 2013, 08:14

:thumbup:
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných