... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
//MPower napísal:Ja si myslim ze problem nebude len v aute![]()
1.Pouzivas stale len jeden kluc od auta?alebo jazdi z autom aj niekto este a ma druhy kluc? lebo to natacanie spetakov nataca podla mna automaticky , podla toho ktory sofer tam jazdi.
2.Ak mas klimu v rezime auto , tak ventilator sa zrejme aj automaticky nastavuje
ak zapnes klimu tak aj to kolecko hore pri fukaroch pretoc na modre
ja rezim auto nepouzivam , mam manualne nastavene kadial mi ma a ako fukat , mam pokoj![]()
ale prestuduj si manual od auta ako sa to ma spravat
3.Ja som teraz bol v BOSCH Car Service v Petrzalke , a musim povedat ze sa naozaj vyznal , maju tam aj daky certifikat priamo od BMW a su priamo cez siet napojeny na BMW takze z autom moze robit totalne vsetko ako v autorizaku, dokonca tam moze robit garancne veci.Mne kodoval nove funkcie do auta a testoval VALVETRONIC.
//MPower napísal:semtexsovi som sa uz daaaaaaaaaaaavno snazil dovolat asi tyzden a ani raz nezdvihol telefon chcel som len spravit diag , tak ze som ho vypustil z hlavy..A cez den nepracuje iba neskoro vecer co som pocul.Skoda ze ma taky harmonogram
PeqpeK napísal:jo oni maju vela prace vsetci, takze ak nieco chces, tak musis ist osobne...
amando napísal:Dikes za odpovede a nazory:)
Pokial ide o sofera, tak sice nie som automechanik, ale ani blondinka:)
Na aute jazdim iba ja a pouzivam iba jeden kluc, takze zrkadla sa nemaju preco samovolne natacat pri kazdom odomknuti auta... A to ani keby som pouzival 5 klucov:)
Ak sa bavime o klime, tak mi pride nezmysel najskor si zaplatit za automaticku klimu a potom ju mat v manualnom rezime.
Tak nejak tusim ze problem moze byt v bezklucovom pristupe do auta. Znamy ho mal na X5 a rozbilo mu komplet celu elektroniku v aute, kym v servise prisli na to ze je chybne cidlo tohoto systemu.
Hold BMW uz nie je to co kedysi...
PeqpeK napísal:jo oni maju vela prace vsetci, takze ak nieco chces, tak musis ist osobne...
Hyri napísal: