... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
voMacK napísal:si tu tri hodiny a uz sa stazujes jak male decko, ze sa ti nikto nevenuje..
1. hlavny rozvod je retaz
2. motor je super...casom samozrejme si popyta investicie [trysky, turbo...]
3. brzdy cez 100tis..tlmice neviem ale isto o dost viac
4. zalezi od ceny a stavu
5. v bmw 70eur/ normohodina, nikto ti nebrani to ale servisovat mimo autorizovaneho servisu
6. na nete je plna pica navodov..hladaj
7. kvalita je diskutabilna, sem tam nieco zavrzga....
8. s rozumom ano
9. ak ti nevadi vyssia spotreba, vyssie naklady na udrzbu a s tym spojene veci..tak ano
lak je tvrdsi a tensi...ja som osobne schytal par kamienkov, ale po hrdzy ani naznak...
voMacK napísal:tak ale toto neni fejsbuk..ludia tu netrcia cely den a maju aj pracu vies :)
a nie kazdy ma hned cas ti odpovedat..to nema s ochotou, ci neochotou nic spolocne...
Didymus napísal:E90 tu bohuzial nie je tolko ako sa zda...niektori len z nudy kukaju vsetky mozne fora aj ked nemaju E90, takze pocet klikov este nic neznamena :)
odpoviem na to co mam skusenost :)
2. klasika diesel motor 4 valec, viac klepe, treba ho zahrievat, dochladzovat turbo atd..bezne veci pre vsetky diesle.
3. podla toho jak jazdis, bezne 30k km...
4. km nie je zaruka nicoho, auto s 200 000 moze byt ovela lepsie ako auto so 40 000, zalezi od jeho historie, servisov atd.. Castejsie potom menit oleje, nic specialne..odist moze hocico hocikedy
5. su v pohode, na nete zozenies vsetko, servisovat to mozes v neznackovom servise castokrat omnoho kvalitejsie ako v oficialnom BMW.
7. obcas sa nieco vyskytne ale vseobecne mi pride interier pevny a kvalitny.. mam 150 000 a nic nevrzga.
8. odporucam MM racing..po chiptuningu pojde diesel citelne lepsie, trocha klesne spotreba, odporuca sa potom skratit troska interval vymeny oleja.
9. vyssia spotreba, lepsi vykon, menej klepania, o 2 valce viac co sa mozu posrat :) Ak na to mas chod kludne do V6, ale spokojny budes aj s 318/320d.
mikeZS napísal:
dik za odpovede, akurát som sa dočítal o zatekaní predných dverí na e90, dúfam že to nemá každe auto. Hrúbka laku je 40-70mi u BMW? aby som to vedel skontrolovať. Keď pozerám ceny 320d a 325d-330d tak je tam asi 1000e rozdiel v cene vozidla tak preto sa pýtam na 6valce