Utorok, 8. Mája 2012, 10:12
Nazdar.
Ja mám 330Xi ale 4/2002, M-Packet. Som veľmi spokojný. Motor delo v recenziách ho opisujú ako veľmi spoľahlivý, málo poruchový. Jednoducho je stavaný na výkon a pri normálnom jazdení musí vydržať. Kamarát má 2,5liter a najazdených cca 460000 km a stále funguje.A výkon 170kW (231koní), no proste trhač. Ešteže je to 4 kola lebo by som sa gúm nedokúpil :-)))) . Proste na 4 kole neurobíš gumovačku. V zime 30 cm snehu, ja letné gumy a nezapadol som. A Fábia na zimných bola v prdeli :-)))
Ale 3 veci :
1. trošku mi papa olej asi 1 liter na 1900 km, ale podľa manuálu a knihy BMW Ako na to, je to v norme lebo môže brať 1 liter na 1000km.Idem ale zmeniť olej z CASTROL Magnatec 1OW40 na CASTROL Sport edge 10W60,k torý by mal vydržať väčšie teploty.
2. spotreba benzínu po meste cca 13-14 litrov, preto som si dal Bawora spraviť na LPG a je to paráda.Len treba mať prachy na prerábku.
3. rátaj viac peňazí na údržbu vzhľadom na to, že je to 4 kola a predná náprava je zložitejšia.
Ale zase jedna vec ktorá mňa presvedčila, aby som si kúpil takéto auto: NEMÁŠ TURBO, NEMÁŠ ČERPADLO, NEMÁŠ PROBLÉM :-))))
Fotky si pozri v mojom profile-albume.