... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ice.blade napísal:Ja tomu divnemu riadeniu nechapem a ci jazdim na predu 225 r17 ci 225 r15 nema to nejako rozdielny vplyv na riadenie cez vymoly... Mazimalne na nizkoprofilovych citim viac kamienkov na ceste
alfi666 napísal:na autach ktore maju utlmene riadenie - proste take pri ktorom nic necitit od cesty, tolko nehadzu v kolajach - lebo servo kolesa pevne drzi natom mieste ako ich natocil volant.... ale tym stracas vsetok cit do volantu - ziadna spatna odozva... nevies kedy ti uteka predok, necitis pretacavost.. atd
Cize zhrnutie - existuju 2 rozne nastavenia riadenia - take pri ktorom vo volante nic necitis a auto ide tam kde je natoceny volant (alebo nie) typu Mercedes, Fabia, etc... a potom riadenie pri ktorom citis vsetko - tam kde ta tahaju kolesa - teda vsetky auta bez posilovaca s hrebenovym riadenim (Skoda 120, Favorit a vsetko spred roku cca 1995) a vsetky BMW (sice vacsina s posilovacom)
![]()
![]()
![]()
bohusenko napísal:krajne riesenie bude asi, ze kupim vyssie gumy na tie 17tky...![]()
![]()
bohusenko napísal:
ved to mi nejde do hlavy...zrovna dnes sa mi stalo, ze som videl 330-tku s 18tkami vpredu aj vzadu, nizkoprofilove jak hovado a len si to tak svistal, troma prstami drzal volant a siel krasne rovno a ja za nim som siel jak po styroch flasach slivovice...skusim vymenit stabilizatori a kuknut silentbloky, ale fakt netusim ci sa to zlepsi. no podla toho ako tu citam asi velku zmenu nemozem cakat. krajne riesenie bude asi, ze kupim vyssie gumy na tie 17tky...![]()
![]()