korado napísal:
no keď pozerám čo je tu na predaj, tak aj áno, jedine tá tvoja, tú by som bral, o inej neviem...
Ved na teba myslim nic sa neboj

ale momentalne je na zakroku ohladom toho niva...
Inac pre zakladatela temy.. V8 na lpg, po roku skusenosti..velak spokojnost.. po meste ma 100km vide na cca 10-12e (vela zalezi ci vazne budem hodku v zapche stat a kam ide, ci obchvat alebo stojim na kazdej krizovatke na cervenu).. No ale inac spokojnost.. Ako korado ale napisal.. Nivo a EDC neni lacna vec.. hadicky na nivo ktore mozu jebnut hocikedy (druha za necele 3 roky).. Stoji to 40e jedna.. akoze ziadna polozka.. ale v BMW ju nevedia dodat, zhanali sme to aj cez nemecke BMW, niekde mozno mam aj ulozeny email ako sa velmi ospravedlnuju a ze hned poslu ako bude, ale nic, ticho tma

No a kedze reisenie cislo 1 ako zobrat z bmw vynechame, tak ideme na riesenie 2 zobrat z vraku, to je najhorsie riesenie lebo nevies kedy odide a ci ju zobec zozenies :/ takze riesenie cislo 3 je nechat spravit (toto riesenie sa prave vykonava a vymenim vsetky tie ktore sa daju.. nech je s tym pokoj). Inac okrem toho co take bude nerocnejsie este na servis su napravy a brzdy.. ale s tym asi kazdy pocita ked kupujes vlajkovu lod od BMW a to auto stalo nove okolo 5m eur :) Neber to tak ze ta chcem odradit, ale treba sa sem tam capnut po vrecku.. ale kazde jedno prevezenie, kazde jedno skurvene dcl benzinu/plynu stoji za to.. pozitok z jazdy tam naozaj je, neni to pretekarske auto, to je pravda, ale povoz v tom je super, po 1000km vystupis a povies si ze tak to ani nebolelo jazda stala zato.. ale jak som napisal neni to pretekarske auto, ale ver tomu ze ked taky kickdown das tak ten typek na TDIcku bude vediet ze nema sancu...