littleB napísal:Mám viacero dôvodov:
1. detský sen (milujem veľké pohodlné sedany, a BMW obzvlášť)
2. v e39 som sedel a necítil som sa až tak pohodlne vzhľadom na moje rozmery (e38 je na tie tučné prdele lepšia

)
3. čítal som, že e39 sa kradnú viac než e38 (vraj je o ne väčší záujem na čiernom trhu aj čo sa týka ND)
O frajerinu mi až tak nejde, to by som nejazdil v malom pežote...
Nehovorím, že si nedám povedať, no ešte mám tak polroka/rok času kým sa predá byt, takže dovtedy budem hľadať, vyberať, skúšať a uvažovať.

Nehnevaj sa na mňa. Urcite máme každý svoj sen, ale citujem
"Nehovorím, že si nedám povedať, no ešte mám tak polroka/rok času kým sa predá byt, takže dovtedy budem hľadať, vyberať, skúšať a uvažovať."Prosím ta daj si povedat! Skutočne aby si ešte ani len nemal zariadene financie a písal o tom ako budeš o rok predčasne skusat a iné srandy je
EPIC FAIL ... Tu na fore povazujem jeden pribeh za ukážkový čo si taka E38 a toho čo si vyžaduje. Je to uživatel
Esence jeho príbeh E38 máš tu:
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/novinky-t62054.html dovolím si sem pridať len veci ktoré on sám riešil v rámci servisu + klampiarske a lakovanie zalezitosti nakolko E38 maju svoj VEK.
Nový nárazník plus striekanie
Nové predné, zadné tlmiče + dorazy
Nová predná náprava (komplet)
Nový XENÓN (komplet svetlomet) respektíve z inej E38 ale hlavne, že je a nie je tam diera ... (nastavenie šošovky atď všetko OK)
Nový chladič
Nový Remeň
Nová autobatéria Varta
Nová vodná pumpa
Nový termostat
Nové sviečky
Nové filtre
Nový filter v AT prevodovke + olej (vykonal predošlí majteľ mám len tlačivá plus to že funguje a radí hladko (ono neviem ani kedy preradí asi starnem ... žiadne šklbanie pri eko či agresivnej jazde spiatočka taktiež OK pohýnanie do kopca bezproblémove!
Nové brzdové obloženia + platničky
Nová šošovka v CD-meniči (dúfam že ju vymenili !) Ale nie už hraje ako má :) ...
Nové peľové filtre (kabínové) (pridané foto)
Nový Vzduchový filter (pridané foto)
Nová S/ka páska pre hadičku serva už neslzí ...
Nový klaksón (2x) už nahodený a funkčný :) ...
Nová chladiaca zmes a jej odvzdušnenie v chladiacom systéme...
Nový vzhľad pre ovládanie hlasitosti na volante +/- (volume)
Nový olej
SUMU teda neviem ale palka jedna za druhou podla ETKA ...
Kludne mu napis SS moc sem uz nepachne co ho posledne stretavam v KE jazdil na peknej E65 momentalne posledne bol na Medvedovi triedy S a od posledneho rozhovoru ubehol uz dajaky ten cas ale pri vete kde benzín pre neho ratal radovo 800€ mesacne nepovazujem E38 za auto hodne vozenia sa do prace a s5 na 50km vzdialenosti.
Nehovoriac ze nechcem ta hadzat do jedneho vreca ale keď svoju E38 predaval tak take individua co k nemu chodili (vid príbeh) by som sa hanbil !!!
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/novinky-t62054-210.htmlhttp://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/novinky-t62054-225.html hneď úvod
Kazdopadne je to na tebe ale netreba mat predstavu ze servis lode triedy 7 od BMW je suma sumarom podobna ako Skoda Fabia I generacie ...