... všetko o BMW ...
Jannci napísal:
Wajco napísal:Ja mám na 730d 10abg a ten stierač to musí byť iný nevkus, ak ozaj niečo také dávali. A aby som nebol OT, ak neriešiš spotrebu tak 50iL, ale len pre to, že to je long, motor by som radšej 40d. Nech si hovorí kto chce, čo chce, mne sa tie benzíny zdajú lenivé, proste turbo je turbo.
7er napísal:este som zabudol doplnit ze spotrebu naozaj neriesim len ten servis sa dost bojim...viete ked jeden mesiac sa odpali turbo druhy mesiac druhe potom vstreky cerpadlo ...tak radsej by som krasne vyuzil tie peniaze napriklad uz na benzin v 750il
7er napísal:rozmyslal som este medzi chrysler audi a mercedes
audi ma take divne automaty a strasne social vybavu
za tu cenu do 8 tisic E by som kupil dost onicom audi oproti BMW
mercedes su supa ale nelubia sa mi navonok ... pekne mercedesy su az od 15 tisic to je fakt krasa...
cize to nic
a chrysler 300c je fakt delo ale su ties drahe sice idu uz od 8 tisic E ale bohvie v akoom je to stave je to len 2,8 liter dost pomale a tak...
neviem je to zahranicna znacka neviem ako su natom suciastky co stoja a tak...ties dost slaba vybava ale zase na vonok to vyzera uplne mohutno a dobre...
takze jedine ked tak chrysler vs BMW ale bmw jednoznacne vedie vybavou a luxusom a 5litrom za lacny peniaz