... všetko o BMW ...
7er napísal:a este sa chcem opytat mali aj tieto 750tky pred FL v malej NAVI, DSP?? alebo sa davali az do velkych navi a po FL?
ak sa to tam nedavalo da sa to dodatocne dorobit DSP?
7er napísal:prave preto 6000E a aby mi este ostalo na opravy...
750icka su na bazare ale niesu v longu a su len za 5 a menej a to sa mi zda malo bohvie co stym je...
tato podla mna nieje ocom : http://bmw-rada-7.autobazar.eu/740il-id1625148.html
ma vsetko co by som chcel aspon to tak vyzera...len ma odradza tolko najazdenych km... ja viem ze to nieje moc vela ale zase pokial tam majitel nanej ''nic'' nemenil tak to caka mna a to potom este len bude o hubu...
druha vec preco do 6000E je ze mne sa nelubia facelifty lubia as mi tak do roku tusim 98.
momentalne este nemam ani 6000E ale stanovil som si take maximum... takze neviem ked budem mat tak nebudem cakat a vezmem ''prvu'' najlepsiu ktoru uvidim...ked to bude 740 tak ju a ked bude lepsia v daanej cene 750 tak vezmem 750 pomenim na zaciatku vsetko co sa ma a mohla by vydrzat dlho ta 750...
co sa tyka tych EDC pocul som ze sa daju repasovat a netreba kupovat nove?? ak je to pravda tak nieje potom ties problem... ci?
len proste musi byt v longu musi byt motoricky a prevodicky v poriadku a musi mat vybavu aku som si zadal...to ci uz je cierna alebo strieborna a kozu ma bielu alebo ciernu...to su uz take sekundarne kozmeticke detaily ktore ked nebudu najkrajsie tak to rpezijem...
7er napísal:aha
tak potom aky je rozdiel medzi Steptronic a tym starym automatom v E32?