... všetko o BMW ...

Helldiver napísal:1000-1500km rocne, to s tym chodite iba do kostola v nedelu?.

ONdr3j napísal:hhh vtipne

noa? mi velmi nejazdime, lepsie povedane nemame kam aj ked nieco by sa naslo len doteraz co sme mali ladu tak tej som velmi nedoveroval ani ked som siel po meste (alebo okolo) nie to este bohvie kam do dialav
mozno s BMW budeme viac chodit a mozno nie :) ale chcem BMW a ked si ho mozem dopriat tak preco, som si myslel ze si kupim octaviu alebo tak nejak lebo som nemal ani ponatia za tie prachy mozem mat aj BMW v super stave
ale radsej prejdite prosim k teme, THX
 No, dufam ze som ta aj tak neodradil. Teda staticke bawo co ti ma stat doma na dvore, ako som povedal, za tvojich okolnosti jedine 750iL. Najrpv si ho trosku obzri z vonku, utri celo navhlcenou handrickou, aby ta vnutri netrafil slak ked tam budes sediet a spomenies si na staru dobru LADU...
  No, dufam ze som ta aj tak neodradil. Teda staticke bawo co ti ma stat doma na dvore, ako som povedal, za tvojich okolnosti jedine 750iL. Najrpv si ho trosku obzri z vonku, utri celo navhlcenou handrickou, aby ta vnutri netrafil slak ked tam budes sediet a spomenies si na staru dobru LADU...

ale ako tak pocitam tak pocitam tak mi vychadza okolo tych 1000 km za rok, nie sme ziadni podnikatelia alebo tak nejak, proste len chodime tam kde chceme
 ale ako tak pocitam tak pocitam tak mi vychadza okolo tych 1000 km za rok, nie sme ziadni podnikatelia alebo tak nejak, proste len chodime tam kde chceme
 a tiez sa trenujem na ten rozdiel medzi ladou a BMW
   a tiez sa trenujem na ten rozdiel medzi ladou a BMW   
   ale diky za tip 750 je uz nieco
  ale diky za tip 750 je uz nieco  
 ), chcem ist do LM, BA takze tie km narastu niekolkonasobne, ako som spominal tak s ladou take dialky neslo, to mi stacili zle skusenosti s nou z mesta a okolia
  ), chcem ist do LM, BA takze tie km narastu niekolkonasobne, ako som spominal tak s ladou take dialky neslo, to mi stacili zle skusenosti s nou z mesta a okolia